Αθλητικά

«Τρελό» φινάλε στο Σανς – Λέικερς: Ο Ντίλον Μπρουκς πανηγύρισε σπρώχνοντας τον Λεμπρόν Τζειμς και ο «Βασιλιάς» πήρε το ματς μετά από «θρίλερ»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς... γέλασε τελευταίος στο Φοίνιξ
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι Λος Άντζελες Λέικερς “απέδρασαν” με το διπλό από την έδρα των Φοίνιξ Σανς στο NBA, με τον Λεμπρόν Τζέιμς να διαμορφώνει το τελικό 116-114 για την ομάδα του, με εύστοχες βολές δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι ήταν “θρίλερ” στα τελευταία λεπτά και είχε “τρελό” φινάλε, με πρωταγωνιστή τον Λεμπρόν Τζέιμς. Οι Φοίνιξ Σανς έκαναν την αντεπίθεση με τον Ντίλον Μπρουκς να πετυχαίνει κρίσιμο τρίποντο για την ανατροπή του σκορ και να… θυμάται την κόντρα του με τον “Βασιλιά”, πανηγυρίζοντας έξαλλα μπροστά στον ηγέτη των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο Καναδός έσπρωξε μάλιστα τον Αμερικανό All Star και αποβλήθηκε από τον αγώνα, για να “απαντήσει” ο Λεμπρόν Τζέιμς μέσα στο παρκέ στην αμέσως επόμενη επίθεση. Σε προσπάθεια για τρίποντο νίκης, κέρδισε φάουλ και βολές, για να ευστοχήσει στις 2 από τις 3 και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Μπρουκς συνηθίζει να τα… βάζει με τον Λεμπρόν στο NBA τα τελευταία χρόνια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Παυλίδης σκόραρε στις καθυστερήσεις κόντρα στην Μπράγκα αλλά η Μπενφίκα χάνει το Champions League από την Σπόρτινγκ
Νέα γκέλα η Μπενφίκα παρά το γκολ του Έλληνα επιθετικού (2-2) - Η Σπόρτινγκ πήρε προβάδισμα για το Champions League μετά το 4-1 στην έδρα της Ρίο Άβε, σε ματς που ο Μάντσα έβαλε αυτογκόλ
ΦΩΤΟ REUTERS