Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οριστικά τίτλοι τέλους για την εκπομπή

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το προσπάθησαν, το σκέφτηκαν, το ξανασκέφτηκαν και τελικά αποφάσισαν πως είναι καλύτερο να μην συνεχίσει. Έτσι, αν και μέχρι πριν λίγο καιρό σκέφτονταν να της δώσουν το πράσινο φως αποφασίστηκε πως την επόμενη σεζόν δεν θα βγει στον αέρα…!

Ο λόγος για την εκπομπή «Joy» που είχε ξεκινήσει από τον ΣΚΑΪ, μετά μετακόμισε στο MEGA και στη συνέχεια στον ΑΝΤ1 με παρουσιάστριες τη Δούκισσα Νομικού και μετά τη Ράνια Θρασκιά.

Αν και μέχρι πριν από λίγο καιρό τα στελέχη του ΑΝΤ1 με την εταιρεία παραγωγής σκέφτονταν πως πρέπει να κάνουν αλλαγές στην εκπομπή, τελικά αποφάσισαν πως αφού αποδεδειγμένα από την πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης δεν φαίνεται να… ξεκολλά από τις χαμηλές πτήσεις είναι καλύτερο να την σταματήσουν.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό ότι η «Joy» ολοκλήρωσε την πορεία της στον ΑΝΤ1 αλλά και γενικότερα στο τηλεοπτικό τοπίο αφού πρόκειται για ένα… καμένο brand name στην τηλεοπτική αγορά αφού αποδεδειγμένα δεν κέρδισε τους τηλεθεατές…!

Βέβαια, αξίζει να αναφέρω ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου υπάρχουν σκέψεις από τα στελέχη του ΑΝΤ1 τις αλλαγές που σκόπευαν να κάνουν στη «Joy» να τις χρησιμοποιήσουν ώστε την επόμενη σεζόν να βγάλουν στον αέρα μία καινούργια εκπομπή με επίκεντρο τη γυναίκα, αλλά που πράγματι θα δώσει… χαρά και στις τηλεθεάτριες, αλλά και στον τηλεοπτικό σταθμό…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε