Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Ανακοίνωσαν το διαζύγιο συγκινημένοι Βαλβέρδε και Μαρινάκης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου για το οποίο σας είχε ενημερώσει το NewsIt ολοκληρώθηκε. Ερνέστο Βαλβέρδε και Βαγγέλης Μαρινάκης χωρίζουν σαν φίλοι, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα της μεταξύ τους σχέσης, μετά την αποχώρηση του Ισπανού για προσωπικούς λόγους.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έστω και αστειεύομενος στην αρχή της σύνεντευξης Τύπου είπε αυτό που ήθελαν να ακούσουν οι φίλοι της ομάδας. “Είχαμε μία ημίωρη κουβέντα με τον Ερνέστο και αποφασίσαμε να έχουμε μία συνεργασία για τα επόμενα δύο χρόνια.”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αμέσως μετά όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε χαμογελώντας για το αστείο του Βαγγέλη Μαρινάκη, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί στο τέλος της σεζόν για προσωπικούς λόγους.

“Δεν θέλω να επεκταθώ πολύ ούτε να γίνω πολύ συναισθηματικός. Είναι μια μέρα αρκετά δύσκολη για μένα, γιατί ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την ομάδα. Ο πρόεδρος πίστευε στη διάρκεια της χρονιάς πως θα μπορούσε να μου αλλάξει γνώμη. Όμως είχαμε συμφωνήσει να μείνω για ένα χρόνο και είπαμε να μην ανακοινώσουμε κάτι. Αυτό δείχνει και την εμπιστοσύνη που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο βασικός λόγος που φεύγω είναι προσωπικός. Είναι πράγματα που δεν μπορούν να συζητηθούν σε μία συνέντευξη Τύπου. Έχω συμπληρώσει 3 χρόνια στον Ολυμπιακό με μεγάλη πίεση. Είναι πολύς καιρός για να ζεις με τόση πίεση για νίκες. Όταν ήρθα την πρώτη φορά δεν γνώριζα που είχα έρθει. Αναρωτιόμουν για την επιλογή μου, αλλά πλέον είμαι σίγουρος ότι ήταν σωστή.”

Στη συνέχεια θέλησε να προχωρήσει σε τρεις ευχαριστίες: “Πρώτον θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Ακόμη και μετά από πολύ δύσκολες στιγμές ήταν δίπλα μου.

Δεύτερον το τεχνικό προσωπικό για τη συνεργασία που είχαμε. Όλοι είναι υπεύθυνοι για τις επιτυχίες που είχαμε αυτά τα χρόνια, όσο είμαι κι εγώ.

Τρίτον τους φιλάθλους του Ολυμπιακού γιατί έπρεπε να αντέξουν έναν προπονητή που συνήθιζε να χάνει το πρώτο παιχνίδι. Μου χάρισαν μαγικές στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους άλλων ομάδων για το σεβασμό τους.”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στη συνέχεια πήρε ξανά το λόγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνηση του: “Ο Ερνέστο είναι πάνω από όλα φίλος και μετά συνεργάτης. Είναι ένα κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό που δεν κλείνει σήμερα.

Με βασικό συντελεστή της προσπάθειας μας τον Ερνέστο πήραμε δύο πρωταθλήματα, παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο, τιμήσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη και έφτιαξε το κλίμα στην ομάδα.

Ο Ερνέστο αναβάθμισε το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα είναι πρεσβευτής της Ελλάδας και του Ολυμπιακού στο εξωτερικό. Σέβομαι απόλυτα την απόφαση του που δεν έχει να κάνει με μπάτζετ χρήματα και συμβόλαια. Ούτε με τυχόν συμφωνία του και επαφές του με άλλη ομάδα. Πήρε μία απόφαση για προσωπικούς λόγους.

Θα μείνω σε επαφές μαζί του και η πόρτα είναι ανοιχτή. Επίσης θα τον συμβουλευτούμε για την επιλογή του νέου προπονητή για τον οποίο θα συζητήσουμε αρχές Ιουνίου. Για τα υπόλοιπα θα παραθέσουμε συνέντευξη Τύπου αρχές Μαϊου.”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι δύο άντρες δεν δέχτηκαν ερωτήσεις από τους εκπροσώπους του Τύπου και συγκινημένοι αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν την ώρα που τα φλας άστραφαν στην αίθουσα.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

* Το βίντεο αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

“Παράσταση” πρωταθλητή στα Γιάννενα – Εντυπωσιακή τεσσάρα του Ολυμπιακού

“Έφαγε” το κεφάλι του ο Καζίμ Ρίτσαρντς

Θα ανατίναζαν πούλμαν του Ολυμπιακού με 14 μολότοφ!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε