Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: “Πετάει” για τη δεύτερη θέση ο “Δικέφαλος”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

O ΠΑΟΚ… φόρτσαρε στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο έβαλε τις βάσεις για τη νίκη επί του Ατρομήτου, στο Περιστέρι. Επικράτησε 2-0 με τα γκολ των Μπίσεσβαρ (2΄) και Κουλούρη (38΄).

Το live

 Ο “Δικέφαλος Αετός” τώρα επιθυμεί ήττα του Πανιωνίου από τον Παναθηναϊκό αύριο, για να μείνει μόνος στην 2η θέση της κατάταξης μετά από 27 αγωνιστικές.

Oι πολλές απουσίες που είχε ο ΠΑΟΚ δεν τον εμπόδισαν αν είναι αποτελεσματικός στο πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο αξιοποίησε την υπεροχή του απέναντι στον Ατρόμητο κι εκτός από τα δύο γκολ που πέτυχε, είχε ένα δοκάρι με τον Λέοβατς στο 21΄. 

Δυο ευκαιρίες είχε ο Ατρόμητος με τον Λε Ταλέκ. Μία στο 12΄  κι άλλη μία όταν ο Γάλλος σέντερ φορ του Ατρόμητου πέτυχε γκολ στο 35΄, αλλά σωστά δε μέτρησε καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο επιθετικά στο δεύτερο μέρος. Πίεζαν αρκετά με σκοπό να μειώσουν, ωστόσο πέρα από ένα ακόμη οφσάιντ που είχαν στην φάση του 52ου λεπτού με τον Ντιγκινί δεν βρήκαν τους διαδρόμους για να σκοράρουν. Ο ΠΑΟΚ είχε… κόψει τη φόρα του πρώτου ημιχρόνου, αλλά είχε τον έλεγχο και δεν δυσκολεύτηκε να φύγει νικητής.

Εκαναν σωστή διαχείριση οι “ασπρόμαυροι” και κατάφεραν να κρατήσουν την μπάλα όσο χρειαζόταν. Μετά το 70΄ ήταν αυτοί που πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού κι έφτασαν πολύ άνετα στη νίκη.

 

 

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης (39΄ Λημνιός), Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης (83΄ Κοντοές), Μανιάτης, Ούμπιδες, Τόνσο, Κυριακίδης, Ντιγκινί (77΄ Πλατέλας), Λε Ταλέκ.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κάτσε (69΄ Σάκχοφ), Κάνιας, Τσίμιροτ, Κάμπος (83΄ Μάτος), Μπίσεσβαρ (77΄ Ουάρντα), Κουλούρης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε