Συμβαίνει τώρα:
Αθλητικά

Australian Open: Αγωνία για Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δίνει μάχη για να αγωνιστεί στους “16” του Australian Open κόντρα στον Μίλος Ράονιτς.

Η συμμετοχή του κορυφαίου τενίστα στον κόσμο θα κριθεί την τελευταία στιγμή, καθώς ο Σέρβος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Ο Τζόκοβιτς προτίμησε να ξεκουραστεί σήμερα και μένει να φανεί αύριο (14/2) αν θα είναι σε θέση να παλέψει για ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά κόντρα στον Ράονιτς.

Ο ίδιος, πάντως, ήταν απαισιόδοξος μετά το τέλος του αγώνα με τον Τέιλορ Φριτζ, όπου κι υπέστη θλάση στους κοιλιακούς.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας του Τζόκοβιτς είναι προγραμματισμός για αύριο το βράδυ ώρα Αυστραλίας (περίπου 12.00 ώρα Ελλάδας).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα