Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Basket League: Το φύλλο αγώνα που «καίει» τον Προμηθέα και οι ενστάσεις που φέρνουν «μπάχαλο»

Basket League: Το φύλλο αγώνα που «καίει» τον Προμηθέα και οι ενστάσεις που φέρνουν «μπάχαλο»
ΦΩΤΟ Intime

Οι ενστάσεις που έχει κάνει ο Προμηθέας Πάτρας από χθες (29/5) για τρεις διαιτητικές αποφάσεις στον 5ο ημιτελικό της Basket League με το Λαύριο φέρνουν τα πάνω κάτω στον προγραμματισμό των τελικών επηρεάζοντας μέχρι την Εθνική ομάδα. Την ίδια στιγμή οι διαιτητές έχουν καταγράψει απίστευτα πράγματα στο φύλλο αγώνα που «καίνε» τους ανθρώπους των Πατρινών.

Ο Προμηθέας μπορεί να έχει καταθέσει τρεις διαφορετικές ενστάσεις για το χθεσινό (29/5) ματς με το Λαύριο, αλλά ταυτόχρονα φαίνεται πως θα αντιμετωπίζει κι άλλα προβλήματα, αφού σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα, υπήρξε λεκτική επίθεση σε βάρος των διαιτητών.

«Κατά τη στιγμή του προπονητή της Β’ ΟΜΑΔΑΣ κ. Γιατρά΄με δεύτερη τεχνική ποινή (7.52 πριν από τη λήξη του τρίτου τετάρτου) ο πρόεδρος της Β’ ΟΜΑΔΑΣ κ. Μήλας Χρήστος εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου και συγκεκριμένα στο κέντρο του γηπέδου και απωθώντας τους διαιτητές, είπε: «Μουν….α σε λίγους μήνες θα σας τελειώσουμε». Μετά τη λήξη του αγώνα και ενώ βρισκόμασταν εντός των αποδυτηρίων το ίδιο ως άνω πρόσωπο ήρθε στην πόρτα των αποδυτηρίων παρουσία του κομισάριου του αγώνα κ. Βιδάλη και μας εξύβρισε λέγοντας: «Μουν…α γα…ε», αναγράφεται χαρακτηριστικά.

Click4More: ΚΑΕ Προμηθέας: «Ξεπέρασαν τον εαυτό τους οι διαιτητές και τα ρίχνουν στη γραμματεία»

Από εκεί και πέρα άγνωστο παραμένει πότε θα εκδικαστούν οι ενστάσεις των Πατρινών και αυτό προκαλεί πάρα πολλά προβλήματα, καθώς οι τελικοί ήταν προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν στι 2 Ιουνίου, ώστε να τελειώσουν όσο το δυνατόν συντομότερα και οι διεθνείς να ενσωματωθούν στην Εθνική ομάδα, που θα προετοιμάζεται για το Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά (29/6-4/7).

Μετά από αυτή την εξέλιξη όμως, ακόμα κι αν ο Αθλητικός Δικαστής βγάλει απόφαση την Δευτέρα (31/5) είναι βέβαιο πως όποια ομάδα βγει ζημιωμένη θα κυνηγήσει την υπόθεση με προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ και όπως όλα δείχνουν οι τελικοί πάνε… πίσω, αφού δύσκολα θα ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα και πλέον το πρόβλημα φτάνει στην Εθνική ομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις