Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Champions League: Η Μπάγερν Moνάχου «άλωσε» την Κωνσταντινούπολη, η Ίντερ «λύγισε» την Σάλτσμπουργκ

Champions League: Η Μπάγερν Moνάχου «άλωσε» την Κωνσταντινούπολη, η Ίντερ «λύγισε» την Σάλτσμπουργκ

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 3-1 την Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη, σε μια ιδιαίτερα απαιτητική αναμέτρηση, ενώ την ίδια ώρα η Ίντερ στο Μιλάνο επικράτησε με 2-1 σκορ της Σάλτσμπουργκ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής για τους ομίλους του Champions League.

Η Μπάγερν Μονάχου στην «καυτή» έδρα της Γαλατασαράι κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 3-1 και να φτάσει τους εννέα βαθμούς στον πρώτο όμιλο του Champions League. 

Οι Βαυαροί «άνοιξαν» το σκορ με γκολ του Κομάν στο 8ο λεπτό, με την Γαλατά να ισοφαρίζει χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάουρο Ικάρντι στο 30΄. 

Παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν η οποία δεν ενθουσίασε με την απόδοση της πέτυχε δυο γκολ με τον Χάρι Κέιν(73′) και Τζαμάλ Μουσιάλα(78΄) για να κάνει το 3-1 και να πάρει τη νίκη στην έδρα της Γαλατά.

Την ίδια ώρα η Ίντερ χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας με 2-1 σκορ την Σάλτσμπουργκ σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί σύντομα.

Τα γκολ των «νερατζούρι» σημειώθηκαν από τον Αλέξις Σάντσες στο 19΄και Χακάν Τσαλχάνογλου στο 64΄ με τους φιλοξενούμενους να έχουν ισοφαρίσει προσωρινά χάρη στο τέρμα του Γκλούκ στο 57ο λεπτό.

Αποτελέσματα και βαθμολογίες

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Γαλατασαράι-Μπάγερν Μονάχου 1-3
(30΄ πέν. Ικάρντι – 8΄ Κομάν, 73΄ Κέιν, 79΄ Μουσιάλα)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κοπεγχάγη 22:00

Βαθμολογία

  1. Μπάγερν 9
  2. Γαλατασαράι 4
  3. Κοπενχάγη 1
  4. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0

4ος ΟΜΙΛΟΣ
Ίντερ-Σάλτσμπουργκ 2-1
(19΄ Σάντσες, 64΄ πέν. Τσαλχάνογλου – 57΄ Γκλουκ)

Μπενφίκα-Σοσιεδάδ 22:00\

Βαθμολογία

  1. Ίντερ 7
  2. Σοσιεδάδ 4
  3. Σάλτσμπουργκ 3
  4. Μπενφίκα 0

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις