Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Δείτε VIDEO από την εντυπωσιακή υποδοχή του Ολυμπιακού στα Χανιά

Δείτε VIDEO από την εντυπωσιακή υποδοχή του Ολυμπιακού στα Χανιά

Περισσότεροι από 200 φίλοι του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν την αποστολή της ομάδας στα Χανιά. Οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν στις 20.30 τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Δείτε την αποθεωτική υποδοχή στην αποστολή του Ολυμπιακού η οποία έφτασε το βράδυ της Παρασκευής στην Κρήτη μέσα από το βίντεο του cretalive.

Ο Γιάννης Μώραλης μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του πρωταθλήματος αλλά και για τον τρόπο που θα γίνουν 16 οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα πορεία του πρωταθλήματος. Το παρακολουθούμε με ενδιαφέρον. Έχουμε περισσότερα γκολ από πέρυσι με ανατροπές. Βεβαίως είναι ακόμα 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος και δεν μπορεί να έχουν ξεχωρίσει ομάδες σε κορυφή και ουρά.

Η προκήρυξη έχει κατατεθεί χρονικά νόμιμα στην ΕΠΟ η οποία είναι και η αρμόδια ν’αποφασίσει. Η διαφορετική προσέγγιση της Football League που έχει προτείνει τρεις να πέσουν και τρεις ανέβουν είναι θεμιτή. Θα πρέπει η Ομοσπονδία να πάρει μια οριστική απόφαση το συντομότερο δυνατό. Υπάρχουν αυτές οι δυο προτάσεις αλλα και εναλακτικές. Θα γίνει μια νέα συνάντηση μέσα στην επόμενη εβδομάδα μεταξύ ΕΠΟ, Super League και Football League να δούμε αν υπάρξει προσέγγιση έτσι ώστε να κατατεθεί κοινή πρόταση διαφορετικά θα πρέπει η Ομοσπονδία ως οφείλει και με την αρμοδιότητα που έχει ν’αποφασίσει.

Για φέτος θα παραμείνουν 18 ομάδες στην Super League και την περίοδο 2015-2016 θα γίνου 16 που πιστεύω ότι είναι και το πιο λογικό σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα και τον ανταγωνισμό. Το πώς θα γίνουν 16 οι ομάδες είναι κάτι που θα καθοριστεί τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες.»

Θερμή υποδοχή για τον Ολυμπιακό στα Χανιά

Κι άλλα προβλήματα στον Ολυμπιακό – Εκτός Ιμπαγάσα και Γιαταμπαρέ

Τσόρι: Πολύ σημαντικό το ματς με τον Πλατανιά

“Ο Ρομπέρτο θα γυρίσει στην Ατλέτικο”

Ολυμπιακός: Ξανά εκτός Χολέμπας και Μπονγκ

Ανατροπή δεδομένων για Φέισα – Προλαβαίνει τον Ολυμπιακό

Νέος “μνηστήρας” για Μήτρογλου!

Πονάει στα… αριστερά ο Ολυμπιακός!

“Ο Μήτρογλου είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό”

Με κόσμο στα Χανιά ο Ολυμπιακός

“Η Ίντερ πρέπει να βιαστεί για τον Μήτρογλου”

Άρσεναλ, Ίντερ και Ντόρτμουντ για Μήτρογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε