Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Δεν προλαβαίνει να τιμωρήσει Σίνγκλετον ο Γιαννακόπουλος! Ζήτησε να φύγει

EUROKINISSI
EUROKINISSI

 Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μάλλον δεν θα προλάβει να τιμωρήσει τους… αντάρτες του Παναθηναϊκού. Ζητούν μόνοι τους να φύγουν από την ομάδα. Αυτό φέρεται να έχει πράξει ο Κρις Σίνγκλεντον που ζήτησε να αποχωρήσει από το “τριφύλλι”.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο για 1+1 και δεν επιθυμεί να το ανανεώσει. Είναι ο πρώτος που πάτησε το πόδι του στην Αθήνα, καθώς ταξίδεψε νωρίτερα από τους Τζέιμς, Γκάμπριελ και Φώτση.

Από την άλλη το συμβόλαιο των άλλων τριών λήγει το καλοκαίρι γι’ αυτό και δεν αποδέχθηκαν την τιμωρία του πούλμαν παίρνοντας έτσι εύκολα το ρίσκο μιας δεύτερης τιμωρίας.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι αρκετά πικραμένοι με την επιλογή της τιμωρίας που τους επιβλήθηκε αλλά και με το γεγονός ότι η ομάδα έγινε περίγελος στην Ευρώπη και ότι την κοροϊδεύουν Ελληνες και ξένοι στα social media.

Σε δημοσίευμά της η “mundodeportivo” αναφέρει ότι στην Μπαρτσελόνα παρακολουθούν την υπόθεση λόγω του Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος είναι στόχος των “μπλαουγκράνα”, ενώ ο παίκτης ενημέρωσε τον ατζέντη του να του βρει ομάδα. 

Ο Πασκουάλ είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Ούτε στον ίδιο άρεσε η τιμωρία με το πούλμαν, αλλά δεν θα κρεμούσε τους παίκτες του και τους ακολούθησε. Θεωρείται πιθανό να παραιτηθεί όταν επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην Αθήνα. 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε