Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Διαψεύδουν Παναθηναϊκός και Τσακίρης για… εμπλοκή με “Απήλιον”

ΦΩΤΟ Apilion.gr
ΦΩΤΟ Apilion.gr

 Στην διάψευση των σεναρίων περί εμπλοκής στην αγορά του “Απήλιον” από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησαν οι “πράσινοι”. Κατηγορηματική διάψευση και από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη.

 Άμεση ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού στο δημοσίευμα για πρόβλημα στην συμφωνία μεταξύ της ομάδας και του ιδιοκτήτη του προπονητικού κέντρου, Κωνσταντίνου Τσακίρη.

Άνθρωποι της ομάδας διαψεύδουν τα… σενάρια και ξεκαθάρισαν πως εντός του επόμενου διαστήματος θα αρχίσει η μετακόμιση της ομάδας.

«Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τις εγκαταστάσεις, η συμφωνία είναι δεδομένη, όπως και οι προκαταβολές και λίαν συντόμως θα ξεκινήσει η μετακόμιση της ομάδας μας στο συγκεκριμένο χώρο», υποστήριξαν μεταξύ άλλων μέσα από τον Παναθηναϊκό.

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης τα δημοσιεύματα για ξαφνική εμπλοκή στην παραχώρηση του Απήλιον.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου μιλώντας στο Sentra τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα και καμία απόπειρα αλλαγή της αρχικής συμφωνία για την παραχώρηση του του προπονητικού κέντου στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Παναθηναϊκό.

«Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι έχει γίνει καν απόπειρα αλλαγής της αρχικής συμφωνίας ούτε από εμένα, αλλά ούτε και από την άλλη πλευρά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Τσακίρης.
Διαβάστε ακόμα…

Πρόβλημα στην συμφωνία Παναθηναϊκού – Τσακίρη για το “Απήλιον”

Ούτε Ράικοβιτς, ούτε Ντελπιέρ – Άλλους θέλει ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε