Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Δίωξη στον Ολυμπιακό για εκτεταμένα επεισόδια με ΑΕΚ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά του Ολυμπιακού για εκτεταμένα επεισόδια στον ημιτελικό αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Πειθαρχική δίωξη κατά του Ολυμπιακού, για εκτεταμένα επεισόδια στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου φαίνεται πως έλαβε υπόψη του την πολύ επιβαρυντική έκθεση της αστυνομίας και δέχτηκε πως προκλήθηκαν επεισόδια από “σημαντικό αριθμό προσώπων”, γι’ αυτό και τα χαρακτηρίζει ως “εκτεταμένα”. Με την εξέλιξη αυτή και βάσει του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο και έως δύο αγωνιστικές τιμωρία της έδρας του.

Την ίδια στιγμή, οι Πειραιώτες περιμένουν να δουν τι θα… ακούσουν από το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ. Οι υπόλοιπες παραβάσεις που αναφέρονται στις εκθέσεις και στο φύλλο αγώνα (απειλές κατά αξιωματούχων, βία κατά αξιωματούχων) μπορούν να φέρουν ακόμα και αφαίρεση βαθμών στους “ερυθρόλευκους”

Άξιο αναφοράς, πως τα επεισόδια που έγιναν μετά τον ημιτελικό κυπέλλου -από οπαδούς των “ερυθρόλευκων”- δεν αποκλείεται να φέρουν ποινή και από τον υφυπουργό Αθλητισμού.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε