Αθλητικά

Διορία του Τζίγγερ στον Πρίγκιπα!

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έδωσε διορία 48 ωρών στον Άραβα που φέρεται να ενδιαφέρεται για τις ανενεργές μετοχές του, προκειμένου να ορίσει πληρεξούσιο δικηγόρο για τις διαπραγματεύσεις.
Στο μικροσκόπιο του Τζίγγερ ο Πρίγκιπας

Με αυτή την ενέργεια ο κ. Βαρδινογιάννης δείχνει έμπρακτα ότι δεν θέλει καμία επαφή με τον Βλάση Τσάκα που φέρεται να εκπροσωπεί τον… Σαουδάραβα Πρίγκιπα στην Ελλάδα.

 
Έτσι, ο Τζίγγερ έδωσε εντολή στο δικηγορικό γραφείο που είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφέρεται για τις μετοχές της οικογένειας(Δικηγορική Εταιρεία Κυριακίδης – Γεωργόπουλος), να επικοινωνήσει άμεσα με τον εκπρόσωπο του εν δυνάμει αγοραστή και να ζητήσει τα ακόλουθα:
 
•Πρώτον, εντός διαστήματος 48 ωρών, να ορίσει πληρεξούσιο δικηγόρο, ο οποίος θα μπορεί να διαπραγματευτεί την εξέλιξη της πρότασης. Αυτό θα ξεκαθαρίσει την άμεση δρομολόγηση και αξιολόγηση της χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος.
 
•Δεύτερον, ο πληρεξούσιος δικηγόρος που θα οριστεί, να παρέχει κάθε απαραίτητη διευκόλυνση, σε επίπεδο διευκρινίσεων και πληρότητας πρότασης, με στόχο την χωρίς χρονοτριβές εξέλιξη της υπόθεσης.
 
Η κίνηση δείχνει ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θέλει να υπάρχουν άμεσα εξελίξεις και να μάθει αν η συγκεκριμένη πρόταση είναι ρεαλιστική και βιώσιμη.
 
Φυσικά, η διαδικασία δεν πρόκειται να διαρκέσει επ’ άπειρον, αλλά θα λήξει θετικά ή αρνητικά μέχρι την Πέμπτη.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα