Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Ελληνάρες έβρισαν χυδαία τη Sofia Vergara γιατί είναι… Κολομβιανή (ΦΩΤΟ)

Ελληνάρες έβρισαν χυδαία τη Sofia Vergara γιατί είναι… Κολομβιανή (ΦΩΤΟ)

Θέλουν να λέγονται πολιτισμένοι αλλά ο πολιτισμός για τους συγκεκριμένους απέχει… έτη φωτός. Η Sofia Vergara κατάγεται από την Κολομβία και έκανε το… λάθος πριν από την πρεμιέρα του Μουντιάλ με την Ελλάδα να υποστηρίξει τη χώρα της.

Η πασίγνωστη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς Modern Family ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook το περασμένο Σάββατο, πριν από τον αγώνα της πρεμιέρας του Μουντιάλ ανάμεσα στην Κολομβία και την Ελλάδα, μια φωτογραφία με τους τρεις σκόρερ του αγώνα.

Μόνο που δε μπορούσε να φανταστεί ότι είναι… έγκλημα να υποστηρίζει την εθνική ομάδα της πατρίδας της!

Ορισμένοι Ελληνάρες λοιπόν θέλησαν να δείξουν τον… πολιτισμό τους. Και επιστράτευσαν τα πιο χυδαία, ρατσιστικά και σεξιστικά σχόλια μπορούσαν να σκεφτούν, με όσο μυαλό (;) έχουν.

Προφανώς είναι από εκείνους που κάνουν καραμέλα το «όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες, εσείς ήσασταν στα δέντρα». Όχι απλά δεν έμειναν εκεί, αλλά πήγαν ακόμη πιο πίσω…

Ευτυχώς για εμάς τους υπόλοιπους, στην ανάρτηση της Κολομβιανής ηθοποιού μπήκαν και κάποιοι Έλληνες που έχουν πολιτισμό. Και της ζητούσαν συγγνώμη για τα γαϊδούρια (επιεικής ο χαρακτηρισμός και συγγνώμη από τα συμπαθέστατα τετράποδα) που έβρισαν έναν άνθρωπο που το λάθος του ήταν να υποστηρίξει την εθνική ομάδα της πατρίδας του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι έκανε η Μέρκελ στα αποδυτήρια της Γερμανίας; (ΦΩΤΟ)

Η άσεμνη χειρονομία του Μεϊρέλες στον διαιτητή (ΦΩΤΟ)

Σάλος στην Αγγλία! Γυμνή γυναίκα στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου (ΦΩΤΟ)

Το “βαθύ λαρύγγι” που έκαψε τους βαρόνους της ηρωίνης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε