Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

“Ερυθρόλευκος” ο Ντομίνγκες!

“Ερυθρόλευκος” ο Ντομίνγκες!

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο 32χρονος Αργεντίνος, Τσόρι Ντομίνγκες αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι οι υπογραφές. “Τελειώνει” και του Αμαλφιτάνο. Βρέτζος: “Εβδομάδα ανακοινώσεων”.

Οι “ερυθρόλευκοι” ήρθαν σε συμφωνία με τον Τσόρι Ντομίνγκεςγια διετές συμβόλαιο και είναι θέμα ωρών η επίσημη ανακοίνωσή του από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Στη συνέχεια -και συγκεκριμένα μέσα στην εβδομάδα- ο Αργεντινός – οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ράγιο Βαγεκάνο- θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί με τους “ερυθρόλευκους” και να παρουσιαστεί από την ΠΑΕ στους εκπροσώπους του Τύπου.

Για τον ποδοσφαιριστή είχε ενδιαφερθεί και η Μάλαγα -με τον ισπανικό Τύπο να δίνει προβάδισμα στους Ανδαλουσιάνους- ωστόσο ο έμπειρος μέσος προτίμησε τον Ολυμπιακό κυρίως για το Champions League.

Την ίδια ώρα σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται και η μεταγραφή του Μόργκαν Αμαλφιτάνο. Με τον Γάλλο υπάρχει συμφωνία και αυτό που απομένει είναι να επιτευχθεί το ίδιο και με τη Μαρσέιγ για την αγορά του ποδοσφαιριστή. Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο δανεισμού, αφού αν δεν συμφωνήσουν οι δύο πλευρές για αγορά, τότε οι πρωταθλητές Ελλάδας θα στραφούν σε αυτή τη λύση με οψιόν αγοράς για την επόμενη χρονιά.

Παρουσίασε τα διαρκείας, προανήγγειλε μετεγγραφές ο Ολυμπιακός (VIDEO)

“Προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με Ούγκο Βιέιρα”

“Συμφώνησαν Ολυμπιακός και Ρούμπιν Καζάν για Τζιμπούρ”

“Ο Τζιμπούρ φεύγει από τον Ολυμπιακό”

“Επιλέγει Ολυμπιακό λόγω Τσάμπιονς Λιγκ”

Εβδομάδα… αφίξεων στον Ολυμπιακό

Μαρινάκης: Να τελειώσει το… παραμυθάκι – Έχουμε μπάτζετ 50.000.000

“Χτυπάει” Ντομίνγκες ο Ολυμπιακός (VIDEO)

Βάις… τριετίας στον Ολυμπιακό – “Ήρθα σε μεγάλη ομάδα”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε