Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Euroleague, Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο: Να επιστρέψει στις νίκες θέλει το «τριφύλλι»

Euroleague, Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο: Να επιστρέψει στις νίκες θέλει το «τριφύλλι»
ΦΩΤΟ Intime

Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο που υποδέχεται στο ΟΑΚΑ για την 28η αγωνιστική της Euroleague απόψε (4/3, 21:00, LIVE από το Newsit.gr, Novasports 4). 

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ηττήθηκε με 83-96 από τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ την Τρίτη (1/2) σε εξ αναβολής αναμέτρηση υποδέχεται την Αρμάνι, έχοντας χάσει μεν εδώ και καιρό κάθε βαθμολογικό κίνητρο όσον αφορά στην παρουσία στην οκτάδα, αλλά θέλει τη νίκη ώστε να αποφύγει την τελευταία θέση και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις σε μία κακή ευρωπαϊκή σεζόν.

Το ρεκόρ του «τριφυλλιού» είναι 7-18, αλλά σήμερα θα είναι ενισχυμένος, αφού μπορεί οι Παπαπέτρου και Γιόβιτς να παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών, αλλά επιστρέφουν οι Μποχωρίδης και Γουάιτ, ενώ συμπεριλήφθηκε και ο νεοφερμένος Χουγκάζ στην αποστολή. 

Στον αντίποδα η Αρμάνι ηττήθηκε 67-58 από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την περασμένη εβδομάδα και υποχώρησε στο 17-8. Εκτός μάχης για τους Ιταλούς έχουν τεθεί οι φόργουορντ Σέιβον Σιλντς και Λουίτζι Ντατόμε. Θυμίζουμε ότι στην Αρμάνι Μιλάνο αγωνίζονται οι Ντίνος Μήτογλου και Μπεν Μπέντιλ, που φορούσαν τη φανέλα του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι.

Υπέρ του Παναθηναϊκού πάντως η παράδοση, αφού οι «πράσινοι» μετρούν 15 νίκες σε 23 αναμετρήσεις με τους Ιταλούς. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντονιτς (Κροατία), Κάρλος Κόρτες (Ισπανία) και Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία).

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις