Αθλητικά

FIFA: Και το όνομα του Μπεκενμπάουερ εμπλέκεται στους χρηματισμούς!

Ο Φραντς Μπέκενμπαουερ δεν τη γλίτωσε... Και αυτός ελέγχεται από την επιτροπή δεοντολογίας της FIFA, καθώς ερευνάται το ενδεχόμενο να έχει δωροδοκηθεί για τα Μουντιάλ 2018 και 2022.

Ο 70άχρονος Γερμανός, ήταν επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του Μουντιάλ της Γερμανίας το 2006 και ανάμεσα σε όσους ψήφισαν για την ανάθεση των Μουντιάλ 2018 και 2022.

Ερευνάται αν ο Μπέκενμπαουερ έλαβε χρήματα προκειμένου να ψηφίσει. Η επιτροπή δεοντολογίας της FIFA είναι αυτή που τιμώρησε με 90 μέρες αποκλεισμό τους Ζεπ Μπλάτερ και Μισέλ Πλατινί.

Η Τelegraph, αναφέρει ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League: «Διπλό» η Άρσεναλ επί της Μπιλμπάο του Βαλβέρδε πριν τον Ολυμπιακό – Ιστορική νίκη της Σεν Ζιλουάζ στο Αϊντχόφεν
Με "διπλό" ξεκίνησε η Άρσεναλ τη φετινή της πορεία στη League Phase - Στην παρθενική τους συμμετοχή στο Champions League, οι Βέλγοι πήραν και την πρώτη τους νίκη
Ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε για την Άρσεναλ (ΦΩΤΟ REUTERS