Κυριακή, 16 Ιουν.
29oC Αθήνα

Final Four 2024: Η απολογία της Euroleague στον Εργκίν Αταμάν και τον Παναθηναϊκό

Final Four 2024: Η απολογία της Euroleague στον Εργκίν Αταμάν και τον Παναθηναϊκό

Επεισοδιακές ήταν οι πρώτες στιγμές του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο για το Final Four της Euroleague, καθώς η πράσινη αποστολή και ειδικότερα ο Εργκίν Αταμάν δέχθηκε φραστική επίθεση από οπαδούς της Φενέρμπαχτσε κατά την άφιξη της ομάδας στο ξενοδοχείο.

Η επίθεση στον Εργκίν Αταμάν από τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε κινητοποίησε τους πάντες στο Βερολίνο, με την αστυνομική δύναμη να έχει πλέον έντονη παρουσία έξω από το ξενοδοχείο που μένουν οι παίκτες, οι προπονητές και οι διοικήσεις των τεσσάρων μονομάχων του Final Four της Euroleague.

Να σημειωθεί ότι το “παρών” έδωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαΐου κι ο Έλληνας πρόξενος, Ηλίας Κλουβάτος, με εντολή και εποπτεία της πρέσβειρας, Μάρας Μαρινάκη.

Στο μεταξύ, οι άνθρωποι της Euroleague απολογήθηκαν τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και προσωπικά στον Εργκίν Αταμάν για το περιστατικό, το οποίο θεωρείται λήξαν.

Άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο έχουν το μυαλό τους μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι και τον πρώτο ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε το απόγευμα (19:00) της Παρασκευής (24/5).

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις