Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Γεωργιάδης: Πιστεύουμε ότι θα είμαστε στον τελικό (VIDEO)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μπροστά στα δύο κρισιμότερα ματς της σεζόν, τους ημιτελικούς κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Γιώργος Γεωργιάδης έστειλε το μήνυμά του.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης αφού ευχήθηκε να σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων στους 2 ημιτελικούς αγώνες του κυπέλλου Ελλάδος, εξέφρασε την πίστη του στην πρόκριση της ομάδας του στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Youtube.

“Εμείς θέλαμε να κερδίσουμε το ματς με την Καλλονή, σχεδιάζοντας και τους επόμενους αγώνες. Το επόμενο ματς είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Βλέπω τους παίκτες μας με καλή διάθεση. Έχουμε καλές στιγμές αλλά κάνουμε και λάθη.

Γνωρίζω ότι η χαρά που παίρνεις κατακτώντας ένα τρόπαιο με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη. Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το κύπελλο.

Είμαστε σε μία μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να σκεφτόμαστε πρωταθλήματα και τίτλους. Έχουμε δύο πολύ σημαντικά ματς. Οι παίκτες είναι ώριμοι και το θέλουν πάρα πολύ.

Δύο ματς υψηλού επιπέδου έρχονται και εύχομαι οι φίλαθλοι και οι διαιτητές να είναι στο ίδιο επίπεδο, όπως και οι παίκτες. Ας κερδίσει ο πιο τυχερός και ο καλύτερος. Το πιτσεύουμε ότι μπορούμε να είμαστε στον τελικό.”

“https://www.newsit.gr/category/athlitika”>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε