Τετάρτη, 1 Μαΐ
17oC Αθήνα

Γιαννακόπουλος: Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος

Στην... αντεπίθεση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Στην... αντεπίθεση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πέρασε στην αντεπίθεση και με γραπτή του δήλωση τοποθετήθηκε για το θέμα που έχει προκύψει με το ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως “… κάποιοι ωθούν τον Παναθηναϊκό στην έξωση” και επισημαίνοντας ότι ο κόσμος της ομάδας είναι εκείνος που θα πει την τελευταία λέξη. Ανακοίνωση και από την “πράσινη” ΚΑΕ.

Οι «πράσινοι» εμφανίζονται αποφασισμένοι να… τραβήξουν την υπόθεση στα άκρα και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέδωσε γραπτή δήλωση, τονίζοντας κατηγορηματικά ότι στο θέμα του ΟΑΚΑ την τελευταία κουβέντα θα την έχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ο οποίος ξεσπιτώνεται.

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Προφανώς κάποιοι θέλουν το ΟΑΚΑ να ριμάξει όπως και όλα τα ολυμπιακά ακίνητα, γι’ αυτό και ωθούν τον Παναθηναϊκό στην έξωση… Γελάει καλύτερα, όμως, όποιος γελάει τελευταίος. Και την τελευταία κουβέντα θα την έχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού που ξεσπιτώνεται μετά από 15 χρόνια! Ελπίζω η “φιλότιμη προσπάθεια” της διοίκησης του ΟΑΚΑ, η οποία αμφιβάλλω αν εκφράζει τις αντιλήψεις του Υπουργείου Πολιτισμού – Αθλητισμού και της Κυβέρνησης, να μην εντάσσεται στα νέα μέτρα της τρόικας».

Την άμεση παρέμβαση του πολιτικού προϊστάμενου της διοίκησης του ΟΑΚΑ ζητά η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ:

“Η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τον πολιτικό προϊστάμενο της διοίκησης του ΟΑΚΑ να λάβει -επιτέλους- θέση, ώστε να σταματήσει ο εμπαιγμός που δεχόμαστε και ο οποίος φτάνει στα όρια του εκβιασμού.

Επί σχεδόν 20 χρόνια η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συντηρεί το ΟΑΚΑ έχοντας πληρώσει υπέρογκα ποσά και έφτασε πλέον η στιγμή να αντιληφθεί το Δ.Σ. των ολυμπιακών εγκαταστάσεων ότι δεν μπορεί να λειτουργεί ανεξέλεγκτα, χωρίς να έχει την παραμικρή συναίσθηση της κατάστασης. Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν επαιτούμε, αλλά απαιτούμε να αποκατασταθεί το δίκαιο και να σταματήσει ο διαρκής εμπαιγμός από την πλευρά του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ”.

Διαβάστε ακόμα…

Στον… αέρα ο Παναθηναϊκός – Διαφωνία με ΟΑΚΑ

Κόντρα ΟΑΚΑ – Παναθηναϊκού – Στον… αέρα ο δεύτερος τελικός της Α1(;)

“Ανακουφισμένοι” στο ΟΑΚΑ μετά την… φυγή Παναθηναϊκού και ΑΕΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε