Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

H Άννα Κορακάκη ορκίστηκε Ανθυποσμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας

H Άννα Κορακάκη ορκίστηκε Ανθυποσμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας
ΦΩΤΟ eurokinissi

H Άννα Κορακάκη ορκίστηκε Ανθυποσμηναγός στην Πολεμική Αεροπορία, με την ίδια να κάνει ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram για το συγκεκριμένο γεγονός.

Η Άννα Κορακάκη τιμήθηκε με τον τίτλο του Ανθυποσμηναγού στην Πολεμική Αεροπορία, με την πρωταθλήτρια Ελλάδας στην σκοποβολή και χρυσή ολυμπιονίκη στους αγώνες του Ρίου να είναι αρκετά συγκινημένη.

«Αποχαιρετώ τον Μάρτη με περηφάνια, χαρά, συγκίνηση και ανακούφιση, μετά την ένταξη των μεταλλιούχων Ολυμπιονικών στην οικογένεια των ένδοξων ενόπλων δυνάμεων της χώρας μας. Μετά και τη δική μου ορκωμοσία και την απονομή του βαθμού του Ανθυποσμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας, είναι μεγάλη τιμή να φοράω τη στολή και το εθνόσημο και ως αξιωματικός πλέον και θα συνεχίσω κι εγώ να αγωνίζομαι και να τιμώ τη γαλανόλευκη» ήταν τα λόγια της, με την ίδια μάλιστα να μοιράζεται ορισμένες φωτογραφίες από την τελετή.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Korakaki (@annakorakaki)

Αξίζει να σημειωθεί πως η Άννα Κορακάκη είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κάιρο, σε μια ακόμη σημαντική διάκριση της καριέρας της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις