Αθλητικά

H Ελίνα Τζένγκο πήρε την τρίτη φετινή της νίκη σε Diamond League

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα

Η Ελίνα Τζένγκο ήταν εξαιρετική σε έναν ακόμη αγώνα, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό να κατακτά την τρίτη της φετινή της νίκη σε Diamond League συνεχίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν!

Η Ελίνα Τζένγκο ήταν εξαιρετική το βράδυ της Κυριακής (25/5/25), παίρνοντας τη νίκη στο Ραμπάτ του Μαρόκο, σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα καθώς είχε να αντιμετωπίσει μια από τις κορυφαίες αθλήτριες φέτος στον κόσμο, την Αντριάνα Βιλάγκος.

Η Τζένγκο ξεκίνησε τον αγώνα της με 61,62 μ. και συνέχισε να έχει το προβάδισμα μέχρι και τη δεύτερη βολή που ήταν στα 60,62 μέτρα. Στην τρίτη βολή η Βιλάγκος έστειλε το ακόντιο στα 61,90 μ. με την Τζένγκο να “απαντά” αμέσως με 64,60 μέτρα. Επίδοση που στάθηκε ικανή να πάρει μια ακόμη νίκη η ακοντίστρια που προπονείται με τον Γιώργο Μποτσκαριώβ και να “χτίσει” την κατάλληλη ψυχολογία για την μεγάλη αγωνιστική συνέχεια της σεζόν.

Ακολούθησαν τρεις ακόμη βολές στα 62,36 μ., 61,00 μ. και ολοκλήρωσε τον αγώνα της με 62,04 μέτρα. Δεύτερη ήταν η Βιλάγκος με 63,25 μ. και στην τρίτη θέση η Λετονή Ανέτ Σιετίνα με 60,19 μέτρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα