Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Iτούδης: «Με την Εθνική Ελλάδας έχω συμβόλαιο μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Iτούδης: «Με την Εθνική Ελλάδας έχω συμβόλαιο μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποκάλυψε πως έχει συμβόλαιο μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 με την Εθνική ομάδα, με τον Έλληνα τεχνικό να δίνει τέλος στα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του.

Ο Ιτούδης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ήττα της Εθνικής ομάδας απέναντι στο Μαυροβούνιο, ανέφερε τους λόγους για το αρνητικό αποτέλεσμα, μην παραλείποντας να τονίσει πως είναι ακόμα νωρίς για το Προοολυμπιακό τουρνουά, ωστόσο ξεκαθάρισε πως έχει συμβόλαιο τριών ετών με την «γαλανόλευκη».

Τα λόγια του Δημήτρη Ιτούδη

Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά δεν ήταν αρκετό αυτό. Η κυριαρχία τους στη ρακέτα ήταν ενδεικτική. Δεν σούταραν καλά από το τρίποντο, αλλά ούτε κι εμείς.

Κρατάμε την ενότητά μας, την πίστη μας, την πρόκριση στο προολυμπιακό. Δεδομένων των συνθηκών, κανείς δεν μπορεί να πει ότι η Ελλάδα δεν έδωσε τον καλύτερό της εαυτό»

Ερωτηθείς για το Προολυμπιακό Τουρνουά όπου η Ελλάδα θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Ιτούδης επισήμανε: «Είναι νωρίς ακόμα να πούμε τι θα γίνει στο Προολυμπιακό. Ακριβώς, έχω συμβόλαιο μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε εδώ. Είναι συγκινητική η υποστήριξή τους. Δεν τους ανταμείψαμε με νίκη, αλλά την προσθάπεια την έκανε η ομάδα. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από αυτό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις