Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κούγιας σε Μπίκα: “Μην κωλώσεις”

Κούγιας σε Μπίκα: “Μην κωλώσεις”

Ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε από τον Γιώργο Μπίκα να μη φοβηθεί και να παραμείνει στο πόστο που του έδωσαν. 

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ  μίλησε για τη διακοπή της Super League, αλλά και για την πυρκαγιά στην κατοικία του Γιώργου Μπίκα και τόνισε ότι αυτή η εξέλιξη ευνοεί τον Παναθηναϊκό.

Οι δηλώσεις Κούγια στον “Arena FM”
Για τον εμπρησμό στο σπίτι του Γιώργο Μπίκα

“Πρώτα πρώτα, δεν υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί την εντιμότητα του κυρίου Μπίκα για να χρειάζεται να λέει ότι το σπίτι είναι 33 τετραγωνικά και όχι βίλα. Η ουσία είναι, είτε δια της περίπτωσης του κυρίου Τσαχειλίδη είτε με αυτήν την εγκληματική ενέργεια στο σπίτι του Μπίκα, ότι όλοι ευχόμαστε να μην είναι εμπρησμός. Ποιοι δεν θέλουν την επιτροπή με Μπίκα, Τσαχειλίδη, Καλύβα; Να διερευνηθεί και να υπάρξει διαλεύκανση ποιοι δεν θέλουν τις αποφάσεις που έχουν πάρει αυτοί ως επιτροπή”.

Για την αποζημίωση από τη Super League

“Επειδή υπάρχει το ανθρώπινο στοιχείο, αποφασίστηκε ότι εφόσον αποδειχθεί εμπρησμός, η Super League θα αποκαταστήσει όλες τις ζημιές. Εμείς σαν Super League κάναμε την πρόταση, εγώ και ο κύριος Σπανός και όλοι συμφώνησαν. Θα τα καταβάλουμε εμείς. Είναι και ένα μήνυμα προς τον κύριο Μπίκα”.

Για το μήνυμά του προς τον Γιώργο Μπίκα

“Ως Αλέξης Κούγιας, έχοντας πληρώσει 850.000 ευρώ για τις κρίσεις προς τους διαιτητές, κάνω έκκληση προς τον κύριο Μπίκα: αυτοί που δεν θέλουν, είναι σκουπίδια. Όλοι εμείς που είμαστε αυτοδημιούργητοι και αγαπάμε το ποδόσφαιρο, που είμαστε ψώνια με το ποδόσφαιρο, λέμε: είναι τίποτα αυτοί απέναντί μας. Έχει μαζί του εμάς, τη FIFA, την UEFA”.

“Είναι υπέρτατη τιμή να επιλέγουν εσένα για ένα τόσο σπουδαίο έργο, για να να καθαρίσεις τη διαιτησία, Στη Δικαιοσύνη μπήκαν τακτικοί δικαστές. Όταν σε επιλέγουν εκεί και σου δίνουμε τη δύναμη και την ασφάλεια, δεν έχεις δικαίωμα να κωλώσεις. Είναι επιβεβλημένο να μείνει. Είναι κάτι περισσότερο από την ηρεμία του. Είτε η μοίρα είτε η ικανότητα του, τον έφεραν εδώ. Να μην κωλώσει ο Μπίκας. Οι μεγάλοι άνθρωποι φαίνονται στις μεγάλες στιγμές”.

Για το αν είναι πιθανή μια προβοκάτσια

“Μπορεί να είναι και προβοκάτσια αυτό που έγινε. Υπάρχουν διεστραμμένοι άνθρωποι στο ποδόσφαιρο, που πούλησαν τη βρωμιά σε άλλους. Περίμεναν την επόμενη μέρα να είναι χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. Έχω δει πολλές προβοκάτσιες, τόσα χρόνια νομικός. Ή το έκανε το περιβάλλον που χάνει το προνόμιο ή το άλλο περιβάλλον, οι ίδιοι που τώρα είναι σε αντιπολίτευση και κάνουν τους εξυγιαντές. Ο Μπέος που τον βγάζει, ο Θωμαΐδης, τι είναι δηλαδή; Οι ίδιοι γνωρίζουν ότι σε ένα υγιές περιβάλλον, δεν θα έχουν μέλλον”.

Για το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί ο Μπίκας από τον Βασίλη Τεροβίτσα

“Τι θα πούμε; Υπάρχει ένας κύκλος εξυγιαντών που θέλει τον κύριο Τεροβίτσα. Αυτοί που είναι τώρα επάνω, κανένας δεν έχει κάτι να τους προσάψει”.

Για την αναβολή του πρωταθλήματος

“Είναι το μεγαλύτερο λάθος. Αυτό δίνει το δικαίωμα στο κάθε λαμόγιο να τινάζει το πρωτάθλημα στον αέρα. Είναι σαν να σε απατάει η γυναίκα σου και για να την εκδικηθείς να κόβεις τα γεννητικά όργανά σου”.

Για το ποιος ευνοείται από την αναβολή

“Μόνο ένας ευνοείται τώρα, ο Παναθηναϊκός. Έχουν μείνει μόνο με τον Θωμαΐδη, που δεν έχει και φάσεις να δείξει, δεν έχουν προπονητή, δεν έχουν παίκτες, δεν έχουν τίποτα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε