Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Θρήνος για τον χαμό του 20χρονου τερματοφύλακα που κατέληξε από λεπτοσπείρωση

φωτό από flashnews
φωτό από flashnews

Ανείπωτη θλίψη στην τοπική οικογένεια των Χανίων για τον θάνατο του 20χρονου τερματοφύλακα, Μιχάλη Φουντουλάκη που έχασε τη ζωή του, μετά από επαφή με ποντίκι.

Η είδηση του θανάτου 20χρονου Χανιώτη από λεπτοσπείρωση συγκλόνισε τον αθλητικό κόσμο του νησιού.

Σύμφωνα με τον διευθυντή υγειονομικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου Χανίων, νευροχειρουργό Γιώργο Αρχοντάκη, ο 20χρονος μεταφέρθηκε την Πέμπτη στο Νοσοκομείο Χανίων με έντονους πόνους στο στομάχι, αφού είχε αγγίξει με γυμνά χέρια ένα μολυσμένο ποντίκι.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο νεαρός είχε εμφανίσει λεπτοσπείρωση, νόσο που μεταδίδεται από ποντίκια. Εισήχθη αμέσως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο εκδήλωσε υψηλό πυρετό και σηψαιμία και το βράδυ της Παρασκευής, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

Σοκ και θλίψη

Το σοκ από την ξαφνική απώλεια του 20χρονου τερματοφύλακα του Δ.Α.Α.Ο.Χ. (τρίτος από αριστερά στους όρθιους) είναι μεγάλο και από την πρώτη στιγμή φίλοι, πρώην και μέχρι πρότινος συμπαίκτες του εξέφρασαν την οδύνη τους για το γεγονός ότι έφυγε τόσο άδικα ένα παιδί, που ήταν μόνιμα με το χαμόγελο στα χείλη.

φωτό από flashnews

Όπως διαβάζουμε στο flashnews, ο Φουντουλάκης ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία Νέας Κυδωνίας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα Παίδων του Α.Ο. Χανιά. Τις τελευταίες δύο σεζόν ήταν στο ρόστερ του Δ.Α.Α.Ο.Χ.

Η αγάπη του ήταν μεγάλη για το ποδόσφαιρο, αλλά και για τον Ολυμπιακό, αφού ο πατέρας του Στέλιος Φουντουλάκης, υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος της Π.Ε.Φ.Ο. Χανίων.

Μετά τη γνωστοποίηση της απώλειας στη σελίδα του ΔΑΑΟΧ αναγράφηκε το εξής:

«Είμαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω τον ξαφνικό θάνατο του Μιχάλη Φουντουλάκη, δεύτερου τερματοφύλακα στον ΔΑΑΟΧ. Ο ΔΑΑΟΧ θρηνεί και λυπάται για το θάνατο ενός νέου παιδιού. Συλλυπητήρια και καλό κουράγιο στην οικογένεια.»

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Χανιά: Πέθανε 20χρονος μετά από επαφή με ποντίκι

Ξάνθη: Δίπλα στην πέτρα παραμόνευε η οχιά…

Ηράκλειο: Μπαράζ συλλήψεων για χρέη στο Δημόσιο

Στο Χαμόγελο του Παιδιού η επιμέλεια της μικρής Μαρίας

Εκρηκτικά, χασίς και… ξιφολόγχες σε στάνη στο Ρέθυμνο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε