Τρίτη, 21 Μαΐ
27oC Αθήνα

Λάσο: Παλέψαμε για το πλεονέκτημα έδρας και το έχουμε

ΦΩΤΟ newsports
ΦΩΤΟ newsports

Ο Πάμπλο Λάσο θεωρεί ότι η Ρεάλ δεν θα έχει περισσότερο άγχος από τον Ολυμπιακό στο 5ο ματς των προημιτελικών της Ευρωλίγκας και ελπίζει ότι η ομάδα του θα έχει τον έλεγχο του ρυθμού.

Ο προπονητής της Ρεάλ μίλησε για τον 5ο αγώνα με τον Ολυμπιακό…

“Από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν για τη διοργάνωση αυτή αγωνίζεσαι για να έχεις το πλεονέκτημα έδρας στα παιχνίδια αυτά. Και αυτό το πλεονέκτημα το έχουμε, το πέμπτο παιχνίδι είναι στο σπίτ» μας, το οποίο είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς. Και είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί μας θα κάνουν τα πάντα να μας υποστηρίξουν.

Δεν συμφωνώ με όσους λένε ότι σπαταλήσαμε το 2-0. Μπορούν να παιχθούν πέντε παιχνίδια συνολικά. Εμείς χάσαμε τα δύο στην Αθήνα αλλά όλα πλέον διαφοροποιούνται. Αυτό που μετρά είναι το αυριανό παιχνίδι. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω όλο αυτό και να συγκεντρωθούμε αποκλειστικά στο ματς. Το άγχος και η πίεση είναι η ίδια και στις δύο ομάδες.

Ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης και στην Αθήνα παίζει πάντα καλά. Στα τελευταία δύο παιχνίδια που δώσαμε δεν είχαμε τόσο γρήγορο ρυθμό όσο συνηθίζουμε. Πρέπει να πάρουμε περισσότερα ριμπάουντ για να ελέγξουμε το παιχνίδι, να έχουμε καλό τρανζίσιον και να έχουμε περισσότερες επιλογές στην επίθεση.

Στην Αθήνα έπαιξαν σκληρή άμυνα με πολλές αλλαγές. Πρέπει να διαβάσουμε τις αλλαγές αυτές και να βρούμε τις κατάλληλες επιλογές στην επίθεση. Όπως και να έχει όμως δεν θα το συζητήσουμε τώρα αυτό εάν είχαμε καλύτερα ποσοστά στα σουτ. Τα πάντα είναι θέμα ομάδας… Δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε στο πώς θα περιορίσουμε τον Ντάνστον ή πως θα σταματήσουμε τον Σπανούλη.”

Όταν ο Ντάνστον… έκρυψε τη μπάλα (VIDEO)

Έτοιμοι να γράψουν ιστορία οι “αιώνιοι”

Η “βασίλισσα” υποκλίθηκε ξανά! Μια “ανάσα” απ΄το final-4 Ολυμπιακός


Εξάστερος… εφτάψυχος! Ισοφάρισε και πάει στη Μόσχα ο Παναθηναϊκός

“https://www.newsit.gr/category/athlitika”>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε