Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Μαντούρο: Η Σεβίλλη θα με αφήσει ελεύθερο

Μαντούρο: Η Σεβίλλη θα με αφήσει ελεύθερο

Για τη σχέση του με τη Σεβίλλη και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μίλησε ο μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, Έντβιγκες Μαντούρο.

Ο 28χρονος μέσος μίλησε στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα “El Desmarque”. “Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος. Είναι μεγάλη ιστορία. Η περσινή σεζόν ήταν πολύ δύσκολη για την ομάδα. Ήρθε ένας νέος τεχνικός και μου ειπώθηκε ότι θα πρέπει να βρω νέα ομάδα.

Όχι για αγωνιστικούς, αλλά για οικονομικούς λόγους. Είμαι ακριβός και κατά συνέπεια δεν επρόκειτο να πάρω χρόνο συμμετοχής. Έψαξα, αλλά δεν βρήκα την κατάλληλη ομάδα. Μετά την τελευταία μέρα των μεταγραφών κι ενώ δεν βρήκα ομάδα, έχασα τη θέση μου στην ομάδα (δεν δηλώθηκε στη λίστα των παικτών που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν).

Αυτό είναι παράνομο. Δεν υπάρχει παίκτης που να μην έχει θέση στο ρόστερ. Αν επιτρέπεται, θα συμβαίνει μόνο για ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ που έχουν 50 συμβόλαια” τόνισε αρχικά για την σχέση του με τη Σεβίλλη που δεν εξελίχθηκε καθόλου καλά.

Ωστόσο, τα πιο σημαντικά είναι όσα είπε για το τι προσπαθεί να κάνει αυτό το Γενάρη. Συγκεκριμένα, τόνισε: “Ελπίζω η Σεβίλλη να με αφήσει να φύγω το Γενάρη. Χωρίς αντίτιμο, γιατί ούτως ή άλλως, δεν πρόκειται να παίξω. Ευτυχώς, ο σύλλογος δεν έχει πρόβλημα με αυτό, όμως είναι μία σημαντική προϋπόθεση που βάζουν ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα και γνωρίζω ότι υπάρχουν σύλλογοι από τη Γερμανία που με θέλουν. Για μένα τρία είναι τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: Το ισπανικό, το αγγλικό και το γερμανικό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε