Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Με Πάντελιτς στην Τρίπολη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Να κλείσουν ιδανικά την χρονιά με πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου θέλουν στον Ολυμπιακό που ετοιμάζονται για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Βασικός ο Πάντελιτς. Συνάντηση Μαρινάκη με οπαδούς.

Στην χρησιμοποίηση του Μάρκο Πάντελιτς στην βασική ενδεκάδα προσανατολίζεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τον αγώνα της Πέμπτης με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ισπανός αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε κάποιους που δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα, χωρίς όμως αυτό να γίνει σε μεγάλο βαθμό.
 
Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Ρόμενταλ και Νέμεθ, όπως φυσικά και ο Ντουντού. Μετά το ματς της Τετάρτης οι παίκτες θα πάρουν πενθήμερη άδεια, με …περιορισμούς αφού θα πρέπει να κάνουν τρεις ατομικές προπονήσεις για να διατηρήσουν την αγωνιστική τους κατάσταση.
 
Η αναμέτρηση στην Τρίπολη έχει παγώσει τα μεταγραφικά , την ώρα που καθημερινά προτείνονται στους ερυθρόλευκος παίκτες.
 
Συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς θα έχει σήμερα το απόγευμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Είναι στο πλαίσιο της τακτικής επαφής που έχουν αποφασίσει να έχουν και γίνεται σε μία πολύ καλή συγκυρία, αφού η ομάδα πάει τρένο για τον τίτλο και οι οπαδοί τη βοηθούν σημαντικά και φέτος.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε