Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Μετά το… θρίαμβο των “ανεγκέφαλων” νίκησε ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Γι ακόμα μια φορά τα αίσχη της εξέδρας έγιναν πρωταγωνιστές πριν από ένα ντέρμπι “αιωνίων”. Τελικά χρειάστηκε να εκκενωθεί το γήπεδο για να ξαναρχίσει μετά από μία ώρα το παιχνίδι και να βρει Κυπελλούχο Ελλάδας τον Παναθηναϊκό

Ο νόμος της… ζούγκλας θριάμβευσε στο Ελληνικό κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Λίγη ώρα πριν από τις 6μ.μ. οι οπαδοί των δύο ομάδων άρχισαν την ανταλλαγή φωτοβολίδων από τα δύο “πέταλα” όπου βρίσκονταν. Εκείνη την ώρα παίκτες έκαναν ζέσταμα και μία από τις φωτοβολίδες χτύπησε τον Κάιλ Χάινς στο σώμα. Ακολούθησαν στιγμές… απείρου κάλλους με μερίδα κόσμου να εισέρχεται στο παρκέ και να επιδίδεται σε προκλήσεις.

Οι διαιτητές έστειλαν τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια και περίπου μετά από 20 λεπτά αποφασίστηκε η εκκένωση του γηπέδου. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την αποχώρηση των παικτών τραυματίστηκε στο μπράτσο ο Μάικ Μπράμος!

Έπειτα από αρκετή ώρα και διαβουλεύσεις των εμπλεκόμενων πλευρών με την αστυνομία αποφασίστηκε η ολική εκκένωση του γηπέδου, ενώ θα παρέμεναν μέσα μόνο όσοι είχαν διαπίστευση, ώστε να αρχίσει το παιχνίδι.

Οι οπαδοί από τα δύο πέταλα αποχώρησαν όπως και αρκετοί από τα επίσημα και το παιχνίδι άρχισε και πάλι. Είναι χαρακτηριστικό πως το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε έπειτα από 1 ώρα και 52 λεπτά!!!

Μέσα στο γενικότερο χάος του Ελληνικού παίχθηκε και μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός τούτη τη φορά αποδείχθηκε πολύ πιο διαβασμένος αλλά και αποφασισμένος για την κούπα (81-78) και είχε για μεγάλους πρωταγωνιστές τους Διαμαντίδη, Ούκιτς και Λάσμε. Η απονομή μάλιστα σε άδειες εξέδρες (με τον ηττημένο να μην εμφανίζεται καν στο παρκέ) και τους προέδρους των δυο ομάδων να «μονομαχούν» στη συνέχεια

Βεβαίως, προκύπτουν εύλογα ερώτηματα, όπως το πως είναι δυνατόν να εισέρχονται στο κλειστό του Ελληνικού καμιά εικοσαριά φωτοβολίδες ενώ υποτίθεται πως ο έλεγχος ήταν …εξονυχιστικός και τα μέτρα δρακόντεια!  Επίσης, είναι άξιο αναφοράς πως δεν έγινε ούτε μία σύλληψη μετά από ένα τέτοιο χαμό.

Πρώτα απ’ όλα όμως είναι άξιο απορίας γιατί ξεκίνησε αυτή η αναμέτρηση… Για την ιστορία στον τελικό του Κυπέλλου Σερβίας, Παρτιζάν-Ερ.Αστέρας έγινε ντου οπαδών, επενέβη η αστυνομία και ο αγώνας διακόπηκε.

Διαβάστε ακόμα…

Οι Σέρβοι το…διέκοψαν – Ξύλο στον τελικό κυπέλλου Ερ.Αστέρας – Παρτιζάν(VIDEO)

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Παναθηναϊκός – “Ζούγκλα” αιωνίων το Ελληνικό

Ούτε… προσαγωγή για τα επεισόδια στον τελικό του μπάσκετ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια των διαιτητών – “Κάνετε τα χατίρια αυτών που σας πετάνε πέτρες”!

Μπαρτζώκας: Ο Γιαννακόπουλος απειλούσε σε όλο το ματς!

Το πράσινο πάρτι στα αποδυτήρια (VIDEO)

Αγγελόπουλοι:Σήμερα νίκησε η αλητεία, ο Γιαννακόπουλος απειλούσε τους διαιτητές!

Ένσταση και αποχή από την απονομή ο Ολυμπιακός!

Το χρονικό των επεισοδίων στο κλειστό του Ελληνικού (VIDEO)

“Πόλεμος” στο Ελληνικό! – Διακόπηκε ο τελικός

Δ. Γιαννακόπουλος: Να τιμωρηθεί ο σύλλογος της βρωμιάς…

Τελικός μπάσκετ: «Βοηθήστε μας, οι άλλοι ήταν Σέρβοι, εσείς Έλληνες»

Η στιγμή που φωτοβολίδα χτυπάει τον Χάινς! (VIDEO)

Οι διαιτητές του τελικού – Εξαιρέθηκε ο Πηλοΐδης!

Διαμαντίδης: Έρχονται για…να πετάξουν πέτρες – Σπανούλης:Δεν θα αλλάξουν ποτέ

Μπράμος: Αυτή τη φορά θα είμαστε πιο έτοιμοι


Παπανικολάου: Να σταματήσουμε τη δημιουργία του Διαμαντίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε