Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Μπορούσε κι άλλα! Καταιγιστική η ΑΕΚ νίκησε 8-0 τον Μανδραϊκό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η ΑΕΚ μπορεί να μην είχε τον κόσμο στο πλευρό της λόγω της τιμωρίας αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από τα να πετύχει την πιο ευρεία νίκη της τη φετινή σεζόν. Ο Μανδραϊκός ήταν άτυχος αφού βρήκε απεναντί του έναν… σεληνιασμένο Μπρέσεβιτς που πέτυχε χατ-τρικ στο πρώτο μέρος αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες της Ένωσης σε εξαιρετική ημέρα.

Ο Τραϊανός Δέλλας είδε τους παίκτες του να κάνουν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και να διαλύουν με 8-0 τον Μανδραϊκό στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ.

Ο Μπρέσεβιτς έκανε το δεύτερο συνεχόμενο χατ-τρικ του και μάλιστα αυτό το πέτυχε μέσα σε 25 λεπτά από το 15′ ως το 40′, δείχνοντας από το πρώτο μέρος ότι η ΑΕΚ θα είχε εύκολο έργο.

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν στο δεύτερο και ο Ανάκογλου πήρε τη σκυτάλη από τον Μρπέσεβιτς, πετυχαίνοντας άλλα δύο τέρματα στο πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου.

Ο Πλατέλλας και ο Πεταυράκης ανέβασαν ακόμη περισσότερο το δείκτη του σκορ ενώ το αυτογκόλ του Χουστουλάκη στο 89′ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

AEK (Τραϊανός Δέλλας): Καραγκιολίδης, Πεταυράκης, Ρόβας, Γεωργέας (65’ Τσούπρος), Τσουκαλάς, Κορδέρο (65’ Κάτσικας), Ανάκογλου, Πλατέλλας, Ντακόλ, Πόποβιτς, Μπρέσεβιτς (73’ Τσεβάς) 

Μανδραϊκός (Στέλιος Βογιατζής): Χρόνης, Χουστουλάκης, Κουσούρης (60’ Λελούδας), Μεσσήνη, Κολτσίδας, Αγκόλι, Μπιλίτσης (77’ Χιώτογλου), Μπούγιας, Καϊμακαμούδης, Ζαχαράτος (85’ Κανάκης), Σερέπας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε