Σάββατο, 25 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ο Άντιτς… πλήγωσε την Ελλάδα! Πρώτη ήττα για την Εθνική

Την πρώτη της ήττα γνώρισε η Εθνική ομάδα
Την πρώτη της ήττα γνώρισε η Εθνική ομάδα

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ ηττήθηκε για πρώτη φορά στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ αφού απώλεσε διαφορά 9 πόντων στο τέλος και έχασε με 77-75 από τα Σκόπια.

Η Εθνική ομάδα δεν κατάφερε να συνεχίσει την αήττητη πορεία της στα φιλικά προετοιμασίας. Στο τουρνουά του Ουλμ αντιμετώπισε τα Σκόπια και γνώρισε την ήττα εξαιτίας των δικών της λαθών.

Η Ελλάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα, αν και ήταν άστοχη αλλά στο τέλος πλήρωσε την αδυναμία της να σταματήσει τον ΜακΚάλεμπ και τον Άντιτς.

Οι παίκτες του Τρινκέρι κυριάρχησαν κάτω από τα καλάθια, είχαν 15 περισσότερα ριμπάουντ αλλά υπέπεσαν σε 16 λάθη ενώ ήταν ιδιαίτερα άστοχοι.

Έστω και έτσι βρέθηκαν να προηγούνται με 9 πόντους (69-60) πέντε λεπτά πριν το τέλος όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Ο Άντιτς σκόραρε συνεχώς στο τέλος, ο Σπανούλης που ήταν ο κορυφαίος της Εθνικής με 11 πόντους, 8 ασίστ και 4 ριμπάουντ, αστόχησε στο τρίποντο και έτσι η Εθνική ηττήθηκε. Το Σάββατο αντιμετωπίζει την Βοσνία.

Δεκάλεπτα:
17-15, 40-34, 58-54, 75-77.

Ελλάδα: Μπουρούσης 9, Ζήσης 6, Σπανούλης 11, Περπέρογλου 12, Φώτσης 5, Μαυροκεφαλίδης 4, Καϊμακόγλου 10, Μπράμος 6, Πρίντεζης 4, Σλούκας 5, Κατσίβελης 3, Παπανικολάου.

ΠΓΔΜ: Ιλιέφσκι 10, ΜακΚάλεμπ 25, Β. Στογιανόφσκι 11, Γκετσέφσκι 3, Άντιτς 16, Τσεκόφσκι 9, Σαμαρτζίσκι 3, Ντ. Στογιανόφσκι, Μπρτσκοφ, Γκιουρόφσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε