Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Γκάλης, ο Τσίπρας και τ’ άλλα παιδιά; Ο πρωθυπουργός και τα κόλπα του με μια μπάλα μπάσκετ! (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Με πολλά κέφια υποδέχθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη στο Μέγαρο Μαξίμου. “Μεγαλώσαμε μαζί σας, κάθε Πέμπτη περιμέναμε τα ματς του Άρη. Γίναμε χώρα με μπασκετική παράδοση, χάρη σε σας…”, του είπε ο πρωθυπουργός.

Ο “γκάνγκστερ” έφτασε στις 12:55 με τη σύζυγό του και την κόρη του, στο Μαξίμου.

 

 

“Ημουν 13 χρόνων όταν σας έβλεπα το ’87!”, είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε: “Κι εμείς στεκόμαστε στον αέρα, όπως εσείς τότε, αλλά η ουσία είναι να πετύχουμε καλάθι”. Εξέφρασε δε την απορία του στον Nick πώς κατάφερνε να μένει τόση ώρα στον αέρα…

“Ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω πως το έκανα αυτό”, απάντησε ο Γκάλης και πρόσθεσε: “Είναι μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Υφυπουργό που αναγνώρισε την προσφορά μου, αλλά και των συναθλητών μου στο ελληνικό μπάσκετ και την κοινωνία γενικότερα. Μεγαλύτερη ικανοποίηση για μένα είναι που ο ελληνικός λαός τότε ένιωσε υπερήφανος με αυτό που κάναμε. Χαίρομαι για τον απλό κόσμο που μου στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια και που του δώσαμε χαρά. Ευχαριστώ πολύ και τον πρωθυπουργό που με τίμησε. Θέλω να περνάω από τη μεριά μου το μήνυμα ότι τα νέα παιδιά πρέπει μέσω του αθλητισμού να γίνονται σωστά μέλη της κοινωνίας. Θα κάνω ότι μπορώ για να ανεβάσω και άλλο τον αθλητισμό’.

Μπρόστα του ο πρωθυπουργός έκανε… κόλπα με την μπάλα που του έδωσε ο Νικ δείχνοντας να είναι αρκετά χαρούμενος με τη συνάντηση αυτή.

Ο κ. Τσίπρας μίλησε και στη 10χρονη κόρη του Γκάλη, Στέλα και της είπε ότι ήταν σχεδόν συνομίλικοι όταν έβλεπε τον πατέρα της να μαγεύει στα γήπεδα.

Στο Μαξίμου βρέθηκε και ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Σχετικά με το πότε θα γίνει η τελετή της ονοματοδοσίας του γηπέδου, ο υφυπουργός, επεσήμανε: «Θα είμαστε σε συνεννόηση και θα συναποφασίσουμε το πότε θα γίνει η τελετή».

Η μπάλα, με την οποία έκανε κόλπα ο πρωθυπουργός πλέον φέρει την υπογραφή του Νίκου Γκάλη και ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται να την αποχωριστεί.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε