Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο γιατρός της Superleague στο Άρης-Αστέρας Τρίπολης…κατηγορεί τη βοηθό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γιάννης Γιαννούλης, εντεταλμένος γιατρός της Σούπερ Λίγκας στην αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής που διακόπηκε λόγω του μπουκαλιού που δέχτηκε η Χρυσούλα Κουρομπύλια, ξεκαθαρίζει ότι η βοηθός δεν είχε το παραμικρό παθολογικό πρόβλημα και θεωρεί ότι ο αγώνας έπρεπε να συνεχιστεί.

Άρης όπως… Παναθηναϊκός – Με αφαίρεση βαθμών κινδυνεύουν οι κίτρινοι

Οι “ανεγκέφαλοι” διέκοψαν το Άρης – Αστέρας Τρίπολης

Ένσταση του Άρη και “επίθεση” κατά του διαιτητή

Ο γιατρός του αγώνα ξεκαθαρίζει ότι το ματς κακώς διακόπηκε αφού η βοηθός που τραυματίστηκε δεν είχε παθολογικό πρόβλημα και από την ταραχή της δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γιάννης Γιαννούλης μίλησε στον Aris FM…

Για τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η βοηθός στο Ιπποκράτειο: «Έχω επίσημη ενημέρωση από το Ιπποκράτειο σχετικά με τις εξετάσεις της κ. Κουρομπύλια. Οι εξετάσεις ήταν αρνητικές. Δεν έδειξαν κανένα παθολογικό αίτιο και σε λίγη ώρα θα έχουμε τα αποτελέσματα και στα χέρια μας».
 
Σχετικά με το ψυχολογικό θέμα που επικαλέστηκε: «Ψυχολογικά δεν ήταν στην καλύτερη φάση, είχε μια ταραχή προσπαθήσαμε να την ανατάξουμε για να συνεχίσει το παιχνίδι αλλά δεν ήταν στα καλά της. Πάντα σε θέμα ψυχολογίας μιλάμε γιατί παθολογικά δεν είχε τίποτα. Είχε μια ευαισθησία στην κοιλιά, αντικειμενικά δεν είχε τίποτα. Την προέτρεψα να βγει στο παιχνίδι αλλά δεν ήθελε να βγει. Η δεύτερη εξέταση έγινε μετά την εκκένωση της κερκίδας και δεν δικαιολογείται να μην συνεχίσει το παιχνίδι, κάτι το οποίο και παραδέχτηκε. «Εγώ μπορώ να συνεχίσω», είπε αλλά ήταν ταραγμένη».

Όσο για το αν έχει ξανασυναντήσει κάποιο παρόμοιο περιστατικό: 
«Τέτοιο περιστατικό είδαμε πρώτη φορά. Και η ίδια ισχυρίστηκε στην κατάθεση ότι δεν έχει πρόβλημα παθολογικό και θα μπορούσε να βγει αλλά ψυχολογικά δεν ήταν καλά. Έχω πληροφορηθεί ότι οι εξετάσεις βγήκαν καλές και αντικειμενικά δεν υπήρχε λόγος διακοπής».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε