Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Μαγούλας απέκλεισε τον Λεβαδειακό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Νέος αποκλεισμός-σοκ στο Κύπελλο Ελλάδας για ομάδα της Super League. Μετά τον ΠΑΣ, νέο “θύμα” στους “32” του θεσμού έπεσε ο Λεβαδειακός που επικράτησε στην έδρα του με 3-1, αλλά είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς με 2-1. Το γκολ της πρόκρισης για τους φιλοξενούμενους το πέτυχε ο τερματοφύλακας Κασμερίδης στις καθυστερήσεις!

Τον αποκλεισμό από τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας γνώρισε ο Λεβαδειακός παρά τη νίκη του με 3-2 επί του Αστέρα Μαγούλας.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση και στο 25 άνοιξαν το σκορ, με σουτ του Ορτέγκα. Η ομάδα του Καραγεωργίου μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος και μόλις στο 47′ πήρε σκορ πρόκρισης, με τον Ροτζέριο να νικάει τον Κασμερίδη και να διπλασιάζει το προβάδισμα των βοιωτών.

Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ που θα τους κρατούσε ζωντανούς στο κυνήγι της πρόκρισης και το πέτυχαν στο 83′, με τον Νόνη να σκοράρει με κεφαλιά, να μειώνει σε 1-2 για τον Αστέρα, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου σκορ πρόκρισης τρία λεπτά μετά, με τον Μπούστο να κάνει το 3-1. Στο 90+2’ όμως ο τερματοφύλακας Κασμερίδης πέτυχε με κεφαλιά το γκολ της πρόκρισης για τους φιλοξενούμενους.

Οι συνθέσεις: 

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Μαρτίνεθ, Μάγκας, Ιωαννίδης, Ορτέγκα, Κονέ, Σκέμπης, Γιάντσης, Μάρτινς, Μάντζιος. 

Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Κασμερίδης, Σαμαρόπουλος, Στρατομήτρος, Κοτίτσας, Νόνης, Τριάντος, Έβερετ, Κάστρο, Πολίτης, Κορνελάτος, Δημητριάδης.

Διαβάστε ακόμα…

Το “μπαμ” ο Αιγινιακός στο Κύπελλο – ΠΑΣ… σπίτι σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε