Αθλητικά

“Ψήνει” Γκοβού ο Ολυμπιακός

Ο Γάλλος άσος της Λιόν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και αποτελεί εξαιρετική λύση για τον Ολυμπιακό ο οποίος πάντως θα προσπαθήσει να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη.

Ο Σίντνεϊ Γκοβού αν και δεν βρίσκεται στην καλύτερη του κατάσταση όχι τόσο αγωνιστικά όσο ψυχολογικά αφού το όνομα τουεμπλέκεται σε σκάνδαλο πορνείας με ανήλικα κορίτσια, εντούτοις είναι μία εξαιρετική περίπτωση για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός έχει ενδιαφερθεί για τον παίκτη και όπως αναφέρει η εφημερίδα “ΦΩΣ” ο Γάλλος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Λιόν και οι ερυθρόλευκοι ψάχνονται. Το μόνο πρόβλημα είναι οι ετήσιες απολαβές του παίκτη που ανέρχονται στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Με Κόκκαλη το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League: «Διπλό» η Άρσεναλ επί της Μπιλμπάο του Βαλβέρδε πριν τον Ολυμπιακό – Ιστορική νίκη της Σεν Ζιλουάζ στο Αϊντχόφεν
Με "διπλό" ξεκίνησε η Άρσεναλ τη φετινή της πορεία στη League Phase - Στην παρθενική τους συμμετοχή στο Champions League, οι Βέλγοι πήραν και την πρώτη τους νίκη
Ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε για την Άρσεναλ (ΦΩΤΟ REUTERS