Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το “αιώνιο” ντέρμπι… καθηλώνει την Euroleague

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Δεν μπορούμε να πούμε, το Μπατσελόνα – Ρεάλ είναι ματσάρα! Αλλά απόψε στο ΟΑΚΑ η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Ολυμπιακό κλέβει την παράσταση από την 8η αγωνιστική της Euroleague (21:15, NewsIt, Novasports2HD).

Είναι το δικό μας classico που αυτή τη φορά ξεπερνα τα.. όρια της Ελλάδας! Το ντέρμπι των “αιωνίων” δεσπόζει στο πρόγραμμα της όγδοης αγωνιστικής της Euroleague, με τους δυο “μονομάχους” να διασταυρώνουν για δεύτερη φορά εφέτος τα ξίφη τους, αυτή τη φορά στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Το ματς δεν είναι καθοριστικό, αλλά κανείς δεν αμφιβάλλει πως έρχεται σε μια κομβική στιγμή τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για τον Ολυμπιακό, που παλεύουν να μείνουν σε τροχιά οκτάδας, έχοντας αμφότερες από τέσσερις νίκες και τρεις ήττες.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, εκμεταλλευόμενοι και τον παράγοντα έδρα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της Μπαρτσελόνα, την περασμένη Τετάρτη και θέλουν να πανηγυρίσουν τη δεύτερη εφετινής τους νίκη επί του “αιωνίου” αντιπάλου, μετά από αυτή για το πρωτάθλημα

θα παραταχθεί στο συγκεκριμένο ματς, χωρίς τους Μάικ Τζέιμς και Τζέιμς Γκιστ, οι οποίοι είναι τραυματίες. Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Αγραβάνη.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Πουκλ, Λοτερμόζερ και Χιμένεθ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε