Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Παραιτήθηκε από τη Sheffield United μετά την επιστροφή του βιαστή Ched Evans

Παραιτήθηκε από τη Sheffield United μετά την επιστροφή του βιαστή Ched Evans

Παραιτήθηκε παρουσιάστρια του Sky TV από το πόστο της στη Sheffield United μετά την επιστροφή του καταδικασμένου για βιασμό ποδοσφαιριστή Ched Evans στις προπονήσεις της ομάδας.

Η ομάδα ανακοίνωσε την επιστροφή του Ched Evans στον σύλλογο παρά το γεγονός ότι είχαν συγκεντρωθεί 150.000 υπογραφές από πολίτες ενάντια στην κίνηση αυτή.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής διαμαρτύρονταν πάντα για την αθωότητά του και είχε εκφράσει την επιθυμία του να αρχίσει να παίζει και πάλι ποδόσφαιρο, αλλά η νεαρή δημοσιογράφος εκτιμά ότι ο σύλλογος δεν πήρε τη σωστή απόφαση.

“Σε κανένα σημείο η Sheffield United δεν αναγνώρισε το ακραίο έγκλημά του. Η απόφασή μου για την οποία ενημέρωσα τον σύλλογο είναι να παραιτηθώ”, σημείωσε η νεαρή που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των γυναικών.

Ο Ched Evans αποφυλακίστηκε τον Οκτώβριο μετά την έκτιση ποινής 2,5 ετών για τον βιασμό 19χρονης σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη βόρεια Ουαλία.

Ο επιθετικός είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, αλλά κρίθηκε ένοχος από το Caernarfon Crown Court, επισημαίνοντας πως η νεαρή ήταν πολύ μεθυσμένη για να συναινέσει σε σεξουαλική επαφή.

Ο αμυντικός της Port Vale Clayton McDonald είχε παραδεχτεί ότι είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με το θύμα, αλλά δεν κρίθηκε ένοχος για βιασμό.

H Charlie Webster είναι γνωστή παρουσιάστρια στο Sky Sports, ενώ τον Ιανουάριο αποκάλυψε πως είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από προπονητή της στα 15 της χρόνια.

Πηγή: Daily Mail

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε