Πέμπτη, 23 Μαΐ
22oC Αθήνα

Πέφτει ο Άρης, “πέσιμο” στον επόπτη, μπάχαλο στα Περιβόλια

Πέφτει ο Άρης, “πέσιμο” στον επόπτη, μπάχαλο στα Περιβόλια

Το αμφισβητούμενο γκολ του Φαϊσκα έδωσε στον Πλατανιά νίκη “χρυσάφι” και έστειλε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον Άρη στην Football League. Απίστευτες σκηνές στα Περιβόλια με όλη την ομάδα του Άρη να επιτίθεται στον επόπτη, τον Μάνταλο να αποβάλλει δύο παίκτες, τον Μπουγαϊδη να κλαίει με λυγμούς, τον πρόεδρο των “κιτρινόμαυρων” να καλεί την ομάδα να αποχωρήσει από το γήπεδο και τον Σούλη Παπαδόπουλο να του αλλάζει άποψη.

Το LIVE του αγώνα

Η κρισιμότητα του αγώνα είχε ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μην πάρουν το παραμικρό ρίσκο και το παιχνίδι στα Περιβόλια να έχει ελάχιστες φάσεις.

Ωστόσο, στην μοναδική αξιόλογη του πρώτου ημιχρόνου ο Πλατανιάς κατάφερε να προηγηθεί. Ο Μπέλιτς έκανε την σέντρα και ο Τόρες αφού σηκώθηκε ψηλότερα από τον Μπουγαϊδη με πολύ δύσκολη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πανηγυρίζοντας το 9ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός κάπως βελτιώθηκε και ο Άρης κατάφερε να ισοφαρίσει όταν μετά από μία εξαιρετική πάσα του Τάτου ο Μανιάς με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Περιστερίδη στο 68΄

Στο 77΄έγινε η φάση που σημάδεψε τον αγώνα. Από την σέντρα του Αγκιλέρα, ο Διούδης και το οριζόντιο δοκάρι έσωσαν τον Άρη, ο Φαϊσκα πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα προς την εστία. Ο Διούδης απέκρουσε αλλά ο βοηθός έδειξε σέντρα θεωρώντας πως η μπάλα έχει περάσει την γραμμή.

Ακολούθησε χαμός. Ολόκληρη η αποστολή του Άρη (!) έπεσε πάνω στον βοηθό, τον οποίο στρίμωξαν στα κάγκελα και χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία για να γλιτώσει το λιντσάρισμα. Την ίδια ώρα στο σημείο έπεφταν αντικείμενα από την κερκίδα, ενώ λίγο αργότερα ο διαιτητής Μάνταλος πήρε τους βοηθούς του και πήγε στα αποδυτήρια διακόπτοντας το ματς.

Όταν επέστρεψε έβγαλε κόκκινες κάρτες στους Μπουγαϊδη και Μπακασέτα με τον πρώτο να ξεσπάει σε κλάματα κατά την αποχώρηση του. Στις εικόνες του αγώνα, η αγκαλιά των δύο προπονητών λίγη ώρα μετά, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να δείχνει στον Άγγελο Αναστασιάδη τον ουρανό.

Τα… ευτράπελα όμως δεν τελειώνουν εδώ. Λίγη ώρα αφού ο διαιτητής σφύριξε την επανέναρξη του ματς, ο πρόεδρος του Άρη, Λάμπρος Σκόρδας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ζήτησε από τους παίκτες να σταματήσουν να αγωνίζονται και να φύγουν από τον αγωνιστικό χώρο!!!

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είχε αντίθετη άποψη και παρακαλούσε τον πρόεδρο της ομάδας να αλλάξει άποψη, ενώ ταυτόχρονα καλούσε τους παίκτες του να μείνουν στο γήπεδο.

Τελικά τα κατάφερε και ο Άρης τελείωσε το παιχνίδι αποφεύγοντας βαριά “καμπάνα”, ωστόσο μετά από αυτό το αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με τη νίκη της Βέροια στα Ιωάννινα, η υπόθεση παραμονή πια φαντάζει απίθανη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


Πλατανιάς (Αναστασιάδης):
Περιστερίδης, Δημήτρης (73’ Θέρα), Φαίσκα, Γιαχία, Ινκούμ, Τετέ, Αγκιλέρα, Γουνδουλάκης (60’ Φερνάντες), Μπέλιτς, Βλαχοδήμος και Τόρες.

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Βανγκέλι, Μπουγαΐδης, Γιαννίτσης, Κύργιας, Οικονομόπουλος, Τσιάρας (46’ Αγκάνθο), Τάτος, Τσουμάνης (67’ Παπαδόπουλος), Μπακασέτας και Μανιάς.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε