Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Premier League: Απίστευτο ποσό για μετεγγραφές – Πέμπτη με ρεκόρ η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη

Premier League: Απίστευτο ποσό για μετεγγραφές – Πέμπτη με ρεκόρ η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ένα μυθικό ποσό δαπάνησαν οι ομάδες της Premier League, για τη μετεγγραφική τους ενίσχυση, με την Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη να βρίσκεται στην 5η θέση της σχετικής λίστας.

Οι 20 ομάδες της Premier League διέθεσαν τεράστια ποσά για την ενίσχυσή τους στη μετεγγραφική περίοδο που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα, με τον… προϋπολογισμό να εκτινάσσεται -σύμφωνα με το Transfermarkt- στα 2,23 δις ευρώ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ να ξεχωρίζει.

Η Premier League έσπασε έτσι το σχετικό ρεκόρ της. Η προηγούμενη κορυφαία “επίδοση” των ομάδων ήταν τα 1,61 δισεκατομμύρια που είχαν διατεθεί το καλοκαίρι του 2017.

Τα περισσότερα χρήματα για μετεγγραφές διέθεσε η Τσέλσι, 278,99 εκατ. ευρώ, ενώ ακολούθησαν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (238 εκατ.), η Γουέστ Χαμ (182 εκατ.), Τότεναμ (169,9 εκατ.) και η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη (161,95 εκατ.). Τα λιγότερα χρήματα, μόλις 17 εκατ. ευρώ, διέθεσε η Λέστερ.

Να αναφέρουμε ότι η νεοφώτιστη Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε 21 μετεγγραφές, καταρρίπτοντας το ρεκόρ των 17 που είχε κάνει η Κρίσταλ Πάλας το καλοκαίρι του 2013.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις