Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Premier League: «Γκέλα» για την Τσέλσι με την Μπέρνλι – Πρώτη νίκη για την «ελληνική» Νόριτς

Premier League: «Γκέλα» για την Τσέλσι με την Μπέρνλι – Πρώτη νίκη για την «ελληνική» Νόριτς
ΦΩΤΟ Reuters

Η Τσέλσι «στραβοπάτησε» στην 11η αγωνιστική της Premier League καθώς «κόλλησε» στο 1-1 με την Μπέρνλι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Πρώτη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα για τη Νόρις των Γιαννούλη και Τζόλη.

«Αυτοκτόνησε» η Τσέλσι, καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει την Μπέρνλι, μένοντας στο 1-1 μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στη μεγάλη έκπληξη της 11ης αγωνιστικής της Premier League. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς, μολονότι είχε 12 τελικές προσπάθειες στην αντίπαλη εστία!

Η ομάδα του Λονδίνου άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό με τον Κάι Χάβερτζ, στη συνέχεια έχασε σωρεία ευκαιριών και η Μπέρνλι την τιμώρησε στο 79′ ισοφαρίζοντας με τον Βύντρα στη μοναδική της ευκαιρία στο ματς!

Στο μεταξύ η Κρίσταλ Πάλας συνέχισε το εντυπωσιακό σερί των τελευταίων αγωνιστικών και πέτυχε μια ακόμη νίκη, επικρατώντας της Γουλβς με 2-0, ενώ η Νόριτς θέλησε να αποδείξει πως δεν είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και με τον Δημήτρη Γιαννούλη να μπαίνει στο γήπεδο στο 74ο λεπτό, νίκησε (η πρώτη φετινή) στην έδρα της Μπρέντφορντ με 2-1.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις