Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Premier League: Νίκες με ανατροπή για Λίβερπουλ και Νότιγχαμ Φόρεστ – Νέα ήττα για την Τσέλσι

Premier League: Νίκες με ανατροπή για Λίβερπουλ και Νότιγχαμ  Φόρεστ – Νέα ήττα για την Τσέλσι
ΦΩΤΟ Reuters

Η Λίβερπουλ νίκησε με ανατροπή 2-1 στην έδρα της Γουέστ Χαμ και έμεινε “ζωντανή” στη “μάχη” για την έξοδο στην Ευρώπη, ενώ με ανατροπή επικράτησε και η Νότιγχαμ Φόρεστ με 3-1 της Μπράιτον και βρέθηκε εκτός της “ζώνης” του υποβιβασμού στην Premier League.

Στην έδρα της Γουέστ Χαμ, η Λίβερπουλ βρέθηκε να χάνει μόλις από το 12′ με γκολ του Πακετά, αλλά ο Γκάκπο ισοφάρισε γρήγορα στο 18′ και ο Ματίπ στο 67′ έδωσε το προβάδισμα και τελικά τη νίκη στην ομάδα του Κλοπ, διατηρώντας την σε μικρή απόσταση από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε και η Νότιγχαμ Φόρεστ με το 3-1 επί της Μπράιτον, αφού ξέφυγε έστω και με ένα βαθμό από τις θέσεις που οδηγούν στην Τσάμπιονσιπ. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έχασε πέναλτι στο 12′ και έμεινε πίσω στο σκορ αμέσως μετά με γκολ του Μπουονανότε, όμως πήγε ισόπαλη στα αποδυτήρια με αυτογκόλ του Γκρος και οι Νταλίνο και Γουάιτ πέτυχαν την ανατροπή στο δεύτερο μέρος.

Στο άλλο ματς της αγωνιστικής, η Τσέλσι συνέχισε τον… κατήφορο στην Premier League, αφού ηττήθηκε και από την Μπρέντοφορντ με 2-0, μετά από αυτογκόλ του Αθπιλικουέτα και γκολ του Μπέμο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις