Κυριακή, 3 Μαρ.
15oC Αθήνα

Super League: Συνεδρίαση για τον ορισμό των αγώνων και τον Κλάτενμπεργκ

Super League: Συνεδρίαση για τον ορισμό των αγώνων και τον Κλάτενμπεργκ

Η Super League ανακοίνωσε ότι την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Δ.Σ. για να ορίσει το νέο πρόγραμμα από την 14η ως την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος και να εξετάσει την διακοπή της συνεργασίας με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League με κύρια θέματα το κοινό έγγραφο 11 ΠΑΕ με αίτημα διακοπής συνεργασίας με τον Κλάτενμπεργκ, αλλά και τον ορισμό της 14ης αγωνιστικής μετά την αποχή των διαιτητών.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την Super League:

“Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023, στις 15:00, συγκαλείται συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Ορισμός αναβληθέντων αγώνων 14ης αγωνιστικής, τροποποίηση ορισμού αγώνων 15ης και 16ης αγωνιστικής, ορισμός αγώνων 17ης και 18ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League ανδρών και τροποποίηση ετήσιου συνοπτικού προγράμματος του τελευταίου μετά την από 7/12 ανακοίνωση της Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο. Τοποθέτηση του Συνεταιρισμού επί των πρόσφατων γεγονότων στο χώρο της διαιτησίας.

2. Από 22/11/2023 κοινό έγγραφο αίτημα έντεκα (11) ΠΑΕ – μελών του συνεταιρισμού περί άμεσης διακοπής της συνεργασίας του Συνεταιρισμού με τον κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

3. Θέμα χρηματοδότησης από το φόρο παικτών τυχερών παιγνίων.

4. Εκκρεμή ζητήματα εκ συμβάσεων κεντρικής χορηγίας παρελθουσών χρήσεων.

5. Προσφορές για την επίσημη μπάλα Πρωταθλήματος Super League επόμενων αγωνιστικών περιόδων.

6. Οικονομικά θέματα.

7. Εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για την κατάρτιση οικονομικών καταστάσεων χρήσης 1/7/2022 – 30/6/2023″.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις