Αθλητικά

Superleague 1: Αίτημα της αστυνομίας να αναβληθούν τα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Ιωνικός – ΠΑΟΚ

Η έλευση του Πάπα Φραγκίσκου στην Ελλάδα είναι πιθανό να βάλει “στοπ” στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού η αστυνομία ζήτησε την αναβολή των αγώνων ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Ιωνικός – ΠΑΟΚ.

Οι δύο αγώνες για την 12η αγωνιστική της Superleague 1 είναι προγραμματισμένοι για την ερχόμενη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, με αμφότερους να διεξάγονται στην Αθήνα, με διαφορά περίπου δύο ωρών.

Την ίδια ημέρα όμως, αναμένονται μέτρα της αστυνομίας στους δρόμους για την πομπή του Πάπα, ενώ ακολουθεί και η επέτειος από το θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου (06/12), με αποτέλεσμα να χρειάζονται έξτρα μέτρα. Ως εκ τούτου η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έκανε επίσημο αίτημα για την αναβολή των δύο αναμετρήσεων και την τελική απόφαση θα την πάρει η διοργανώτρια αρχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League playoffs: Μεγάλο «διπλό» για Κλαμπ Μπριζ και Καραμπάγκ – Η Πάφος πέρασε απ’ το Βελιγράδι και «αγγίζει» ιστορική πρόκριση
Ασίστ ο Χρήστος Τζολης στην εκτός έδρας νίκη της Μπριζ επί της Ρέιντζερς (1-3) – Πέρασε από το Βελιγράδι η Πάφος (1-2) – Μεγάλο "διπλό" για Καραμπάγκ επί της Φερεντσβάρος (1-3)
Ο Χρήστος Τζόλης σε προσπάθεια στο Ρέιντζερς - Κλαμπ Μπριζ
4