Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Τα λένε Μίτσελ – Μαρινάκης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

To ενδεχόμενο να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός τον Γενάρη θα συζητήσουν ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Μίτσελ τις επόμενες μέρες.

Κάποιες διορθωτικές κινήσεις που ενδεχομένως χρειάζεται το ρόστερ της ομάδας θα συζητήσουν ο πρόεδρος και ο προπονητής του Ολυμπιακού, πιθανότατα μετά το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι άνθρωποι των Πειραιωτών φέρονται να σκέφτονται την απόκτηση ενός χαφ ενόψει των αγώνων με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και αποχωρήσεις με αυτή του Μεντζανί να θεωρείται δεδομένη.

Σύμφωνα με την Sportday Προϋπόθεση για τον Μίτσελ αποτελεί να αποσυμφοριστεί το ρόστερ, αφού στη μεσαία γραμμή δεν είναι βασικοί οι Εντινγκά, Μασάντο, Γιαταμπαρέ και θα είναι υπερβολή να έχει ο Ολυμπιακός έξι παίκτες για δύο θέσεις (βασικοί οι Μανιάτης, Σάμαρης).

αράλληλα, η εφημερίδα αναφέρει πως υπάρχει μία πιθανότητα τεθεί ζήτημα για μία ακόμη λύση στην επίθεση. Με τον Μάρκο Σέποβιτς να παραχωρείται ως δανεικός σε άλλη ομάδα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Τότε είναι πιθανό να επιστρέψει ο Διαμαντάκος για να δηλωθεί ως γηγενής στα ευρωπαϊκά ματς ή να αποκτηθεί ένας ξένος επιθετικός για να είναι έτοιμος, εφόσον αποχωρήσει ο Κώστας Μήτρογλου το καλοκαίρι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο δρόμο του Ολυμπιακού

Οι Άγγλοι… πανηγυρίζουν για τη κλήρωση με Ολυμπιακό

Το πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ

Μίτσελ: Μια μέρα να γίνουμε σαν την Γιουνάιτεντ

Σούπερ ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ – Μπάγερν

Ο Βάις “σκότωσε” τον Άρη! Ισοφάρισε ρεκόρ 40ετίας ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε