Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

“Το Μουντιάλ… αρχίζει”

Η προετοιμασία της εθνικής ξεκινάει στον Βόλο
Η προετοιμασία της εθνικής ξεκινάει στον Βόλο, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ότο Ρεχάγκελ τόνισε ότι η προετοιμασία της εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινάει από το φιλικό με την Σενεγάλη ενώ αποκάλυψε τους επτά που θα ξεκινήσουν στο Πανθεσσαλικό.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει μπροστά του μια ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα απέναντι στην Σενεγάλη, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θέλει να δει χαλαρότητα αφού οι αντίπαλοι έχουν επιλεχτεί με κριτήριο να μοιάζουν σε αυτούς που θα βρεθούν στον δρόμο της εθνικής στη Νότιο Αφρική.

 
Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε: “Από την Τετάρτη ξεκινάει η προετοιμασία μας για το Μουντιάλ Οι επόμενοι τρεις αντίπαλοί μας είναι στο ίδιο στιλ με τους αντιπάλους μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλουμε να δοκιμάσουμε ορισμένα πράγματα.

Ο Καπετάνος θα ξεκινήσει βασικός. Η Σενεγάλη είναι μια καλή ομάδα, με πολλούς παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται σε ευρωπαϊκούς συλλόγους. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ελπίζω ότι θα είναι ένας ενδιαφέρων αγώνας. Θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα, αλλά και το αποτέλεσμα μετράει”.

Ο Ότο Ρεχάγκελ δεν παρέλειψε να κάνει το χατίρι των δημοσιογράφων και να αποκαλύψει τους επτά από τους έντεκα που θα ξεκινήσουν: “ Ήθελα να ξεκινήσει ο Σηφάκης βασικός, αλλά είναι τραυματίας και δεν θα παίξει. Αύριο θα ξεκινήσουν οι Κυργιάκος, Μόρας, Χαριστέας, Καπετάνος, Σαμαράς, Κατσουράνης και Καραγκούνης”.

 
Το παιχνίδι ξεκινάει στις 17:00 και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου υπολογίζεται ότι θα βρεθούν περισσότεροι από 15.000 θεατές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε