Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Το σίριαλ συνεχίζεται

Το πανό των φίλων της ΑΕΚ τα λέει όλα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την ώρα που ο Χαράλαμπος Κοζώνης τάζει λαγούς με πετραχήλια, οι μέτοχοι της ΑΕΚ παραμένουν αμέτοχοι ενώ ο κόσμος συνεχίζει τις αντιδράσεις του.

Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη του Χαραλάμπου Κοζώνη έγινε τελικά στην Αμερική. Αποσπάσματα της οποίας προβλήθηκαν από τo SPORT24.

 
Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας παρουσίασε το πλάνο του για να βγάλει την ΑΕΚ από το αδιέξοδο, δείχνοντας στην κάμερα αμοιβαία κεφάλαια συνολικής αξίας 95 εκατομμυρίων εδολαρίων (66 εκατ. ευρώ) σε μία ύστατη προσπάθεια να αγοράσει την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ.
 
Ο Κοζώνης τοποθετήθηκε και για το θέμα το γηπέδου, τάχθηκε υπέρ της λύσης της Φιλαδέλφειας, ενώ όπως είπε χαρακτηρηστικά “Το γήπεδο που θέλουμε να φτιάξουμε θα είναι σαν το “Alianz Arena” της Μπάγερν Μονάχου”.
 
Δείτε αποσπάσματα της συνέντευξης του Κοζώνη στο SPORT 24
 
 
Η απάντηση στα όσα είπε ο Χαράλαμπος Κοζώνης δεν έχει έρθει από τους μετόχους και πιθανότατα να μην έρθει ποτέ αφού δεν φαίνονται διατεθειμένοι να ξανακάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και θεωρούν πολλά από αυτά που είπε “αστεία” και με σκοπό να τους ρίξει στα μάτια των οπαδών της ΑΕΚ.
 
Την ίδια ώρα ο κόσμος τάσσεται με το πλευρό του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία. Μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας περίπου 250 φίλοι της “Ένωσης” βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ στην οδό Γράμμου και φώναξαν συνθήματα υπέρ του Κοζώνη και κατά των μετόχων, ενώ προχώρησαν και στην συμβολική κατάληψη της Λεωφόρου Κηφισίας για περίπου δέκα λεπτά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε