Τετάρτη, 22 Μαΐ
26oC Αθήνα

Βασίλισσα… όνομα και πράγμα!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ιωάννου, ο οποίος πέτυχε χατ – τρικ, η Βέροια διέσυρε με 5-0 τον Πλατανιά για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, έκανε ακόμη ένα βήμα για παραμονή στην κατηγορία και έβαλε σε μπελάδες τους Κρητικούς.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν εξ αρχής σε όλο το γήπεδο και προσπάθησαν με τον Ολαϊτάν να δημιουργήσουν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Πάντως, το 1-0 για την “Βασίλισσα του βορρά” ήρθε μετά από στημένη φάση, με την κεφαλιά του Κόστλι. Η ομάδα της Ημαθίας εκμεταλλεύτηκε την καλή της ψυχολογία και επτά λεπτά αργότερα κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Ιωάννου, μετά από προσπάθεια του Ολαϊτάν.

Η καλή βραδιά για τους γηπεδούχους συνεχίστηκε και στην επανάληψη, με τον Ιωάννου να κάνει στο 49′ το 3-0, ενώ λίγο αργότερα ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε χατ-τρικ για το 4-0 . Το «κερασάκι στην τούρτα» το έβαλε ο Ολαϊτάν, όταν ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας βρέθηκε απέναντι από τον Ζαλουντοκ και με πλασέ σημείωσε το τελικό 5-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 
Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κοτταρίδης, Γεωργιάδης, Ορέστες, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Καλογέρης, Γκιγιέρμο, Ολαϊτάν, Γεωργέας, Ιωάννου, Κόστλι (77′ Καλτσάς) 

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Ζαλούντοκ, Στόλερ, Κουρτεσιώτης, Ποτουρίδης, Δημήτρης (46′ Δέντσας), Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς (46′ Μαραγκουδάκης), Τετέ, Αναστασάκος, Ναζλίδης (82′ Μπέλιτς), Γιάννου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε