Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Βρήκε το δρόμο! Νίκησε στο τελευταίο φιλικό η Εθνική (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας της ενόψει του Μουντιάλ με νίκη. Οι παίκτες του Φεντάντο Σάντος κατάφεραν να σκοράρουν 2 φορές με Κονέ και Κατσουράνη και πήραν τη νίκη (2-1) κόντρα στην Βολιβία.

Μπορεί η δυναμικότητα του αντιπάλου να μην ήταν ανάλογη των ομάδων που θα συναντήσει σε λίγες ημέρες στη Βραζιλία, όμως η Εθνική σκόρπισε χαμόγελα με την εμφάνισή της. Οι παίκτες του Σάντος από την αρχή πίεσαν και εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της Βολιβίας.

Το πρώτο γκολ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μέσα στο 2014 ήρθε στο 21′ όταν ο Κονέ έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Εθνική είχε τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού και αν ο Γκέκας ήταν σε καλύτερη ημέρα θα μπορούσε να κλείσει με περισσότερα γκολ το πρώτο μέρος.

Ιδανικά ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος με τον Κατσουράνη να κάνει το 2-0 και πάλι με κεφαλιά ενώ η Βολιβία δεν έδειχνε να απειλεί.

Μία λάθος εκτίμηση του Καρνέζη έφερε το γκολ της Βολιβίας στο 71′ με τον Καρντόζο. Το ματς ολοκληρώθηκε μέσα σε αποθέωση από τους Έλληνες που βρέθηκαν στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν την Εθνική ομάδα που θα αναχωρήσει για την Βραζιλία.

Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης (59′ Ταχτσίδης), Μανωλάς (46′ Βύντρα), Μόρας, Χολέμπας, Μανιάτης, Κατσουράνης, Κονέ (59′ Καραγκούνης), Σαλπιγγίδης (59′ Φετφατζίδης), Σαμαράς (78′ Χριστοδουλόπουλος), Γκέκας (65΄Μήτρογλου).

Βολιβία: Κινιόνεθ, Ραλντές, Εγκινό, Γκουτιέρεζ, Μπεχαράνο, Μελεάν, Μόχικα (46’ Καρντόζο), Τσουμακέρο (68’ Μιράντα), Μπεχαράνο, Μορένο, Άρτσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε