Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Χωρίς Τζεμπούρ – Αμπντούν η προπόνηση του Ολυμπιακού!

Επιστροφή στις προπονήσεις
Επιστροφή στις προπονήσεις, χωρίς τους Αλγερινούς ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανήλθαν τη Δευτέρα στις προπονήσεις, με τους Ράφικ Τζεμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν να μη δίνουν το “παρών” στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Έπειτα από δύο ημέρες ξεκούρασης, μετά την επιστροφή από το Ζέεφελντ της Αυστρίας, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γύρισαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και προπονήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας

Το “παρών” στην προπόνηση δεν έδωσαν οι δύο Αλγερινοί του Ολυμπιακού, Ράφικ Τζεμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν. Τις προηγούμενες ημέρες, η διοίκηση είχε διαμηνύσει στην πλευρά του Τζεμπούρ πως πρέπει άμεσα να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Τζεμπούρ, όχι μόνο δεν επέστρεψε, αλλά εξακολουθεί να… αγνοείται. Σύντομα, η διοίκηση του Ολυμπιακού αναμένεται να αποφασίσει πώς θα κινηθεί στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Όσο για τον Αμπντούν, ούτε αυτός βρέθηκε στην προπόνηση των πειραιωτών, αλλά η υπόθεση μεταγραφής του βρίσκεται στο τελικό της στάδιο και σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν κανονικά, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να αποχωρεί από το τελευταίο κομμάτι του προγράμματος λόγω μιας ελαφριάς λοίμωξης του αναπνευστικού.

Διαβάστε ακόμα…

Ο Ρώσοι… επιστρέφουν για Μασάντο

Η Αλ Γκαράφα δίνει 3.000.000 ευρώ για τον Αμπντούν

Εβδομάδα ανακοινώσεων στον Ολυμπιακό – “Επιβεβαιώνει για Ρομπέρτο”

“Θέλει δανεικό τον Γκρέκο η Λιβόρνο”

“Θέλει Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός”

Στην Γαλλία για μετεγγραφές του Ολυμπιακού ο Ισά

Επιστροφή στην Αθήνα και ρεπό στον Ολυμπιακό

Διαψεύδουν από Ολυμπιακό για συμφωνία με Ελμάντερ

Η Γαλατά “βοηθά” τον Ολυμπιακό με Ελμάντερ

Στο ΟΑΚΑ το Ολυμπιακός – Καλλονή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε