Αθλητικά

ΑΕΚ: Αλλαγή ώρας στην παρουσίαση του Μάρκο Νίκολιτς

Μισή ώρα αργότερα θα γίνει η παρουσίαση του νέου προπονητή της Ένωσης

H συνέντευξη Τύπου – παρουσίαση του Μάρκο Νίκολιτς από την ΑΕΚ θα έχει μια μικρή καθυστέρηση σε σχέση με το προγραμματισμένο, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η Ένωση.

Συγκεκριμένα, η παρουσίαση που θα γίνει στο γήπεδο της ΑΕΚ την «OPAP Arena» το απόγευμα της Παρασκευής (20/6/25), ήταν να γίνει στις 16:45, ωστόσο η ώρα θα αλλάξει, αφού όπως έγινε γνωστό μεταφέρθηκε στις 17:15.

Η ενημέρωση των «κιτρινόμαυρων»

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας μας, κ. Μάρκο Νίκολιτς, στο Press Conference Room της OPAP Arena, θα αρχίsει στις 17.15. Η θύρα 39 του γηπέδου, από την οποία θα εισέλθουν οι εκπρόσωποι του Τύπου, θα ανοίξει στις 16.45».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα