Αθλητικά

ΑΕΚ – Άρης: Αποστολή με Ελίασον και Γκαρσία ανακοίνωσε ο Αλμέιδα

Σημαντικές επιστροφές στην ΑΕΚ, για τον αυριανό (29.01, 19:30) αγώνα με τον Άρη στην “OPAP Arena” για την 20η αγωνιστική στη Super League.

Στην αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε ο Νίκλας Ελίασον, για πρώτη φορά μετά τις 6 Νοεμβρίου του 2022 και το κάταγμα περόνης που είχε υποστεί στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Mατίας Αλμέιδα είναι αυτός που θα κρίνει εάν θα χρησιμοποιήσει τον Σουηδό μεσοεπιθετικό, ή όχι. Από εκεί και πέρα -και όπως αναμενόταν- στην αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε ο Λιβάι Γκαρσία, ενώ εκτός έμειναν οι Πάολο Φερνάντες και Μιλάντ Μοχαμάντι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Σάκκαρη: «Ο γάμος με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη θα γίνει το καλοκαίρι του 2027»
«Εννοείται ότι έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε οικογένεια κάποια στιγμή, όμως προς το παρόν το έχουμε συζητήσει και έχουμε πει ότι θέλουμε να συνεχίσω να παίζω τένις» παραδέχτηκε η αθλήτρια
Η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης 5